• Minun matkani
 • Soitamme sinulle
  Nimi Sukunimi
  Puhelinnumero
  Sähköposti
  Päivämäärä
  Koska haluaisit meidän soittavan?
  Lähetä soittopyyntö
 • 09 4245 4208
Näytä lisää kuvia
Green Park Apart Hotel
Saray, Hacı Kadiroğlu Cd (Saray Sk.) No:19, 07400 Alanya/Antalya
Facilities

Green Park Apart on hyvä huoneistohotelli joka on ollut suosittu pohjoismaalaisten vieraiden keskuudessa jo useita vuosia. Täällä on runsaasti tilaa sekä huoneistoissa että hotellin yleisissä tiloissa.


Täällä suuri puutarha jossa on kaksi uima-allasta, toisessa vesiliukumäkiä sekä kaksi lastenallasta. Täällä voi koko perhe pelata minigolfia tai pöytätennistä. Jos jos haluat kuntoilla loman aikana, voit tehdä sen pienellä, osittain katetulla kuntosalilla.


Jos vietät mieluiten päivät rannalla, voit valita haluatko kävellä n. 800 m Kleopatran rannalle tai käyttää hotellin kuljetusbussia joka kulkee sesonkiaikana itärannalle pari kertaa päivässä.


Kun majoitut huoneistossa sinulla on mahdollisuus valmistaa omat ateriasi. Hotellin lähellä on sekä tiistai markkinat että kauppahalli josta voit ostaa päivittäin tuoreita hedelmiä, vihanneksia ja kalaa. Hotellin ravintolasta on myös mahdollista ostaa kevyitä aterioita ja välipaloja.


Langaton internetyhteys on käytettävissä allasalueella ja ravintolassa. Huomaa että yhteys on hidas ja epävakaa ja että elokuvien ja vastaavien suoratoisto ei ole mahdollista.


Huom. hotelli sijaitsee päätien varrella, joten liikennemelua voi esiintyä sekä huoneistoissa että allasalueella.

 

Huoneet

Kaksio

Yksinkertaisesti sisustetut kahden makuuhuoneen huoneistot enintään kolmelle aikuiselle ja yhdelle lapselle. Kaikissa huoneistoissa on makuuhuone jossa parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta sekä yhdistetty makuuhuone / olohuone jossa on kaksi vuodesohvaa sekä avokeittiö. Huoneistoissa on keittiö jossa on tarvittavat keittiövälineet, vedenkeitin, TV, ilmastointi (lisämaksusta), puhelin ja parveke. Kylpyhuoneessa suihku, wc ja hiustenkuivaaja.

 

Kolmio

Yksinkertaisesti sisustetut huoneistot joissa on kaksi makuuhuonetta enintään neljälle aikuiselle ja yhdelle lapselle. Kaikissa huoneistoissa on kaksi makuuhuonetta joissa molemmissa on parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta sekä yhdistetty makuuhuone / olohuone jossa on vuodesohva sekä avokeittiö. Huoneistoissa on keittiö jossa on tarvittavat keittiövälineet, vedenkeitin, TV, ilmastointi (lisämaksusta), puhelin ja parveke. Kylpyhuoneesa suihku, wc ja hiustenkuivaaja.

 

Tallelokeroita voi vuokrata vastaanotosta.

 

Ruoka & Juoma
Ei aterioita
Lisämaksulliset palvelut

Ilmastointi: n. 5 euroa päivässä maksetaan suoraan hotellille.


Tallelokero: n. 2 euroa päivässä maksetaan suoraan hotellille.


Huomaa, että hinnat ovat suuntaa antavia ja hotelli voi muuttaa niitä kauden aikana ilman erillistä ilmoitusta Mixx Travelille.

Näytä lisää Näytä vähemmän
Info

Uima-allas – Lastenallas – Vesiliukumäki – Suuret huoneistot – Ranta 800 m – Keskusta 2 km

Löydä täydellinen lomasi
Pelkkä hotelli
Lento + Hotelli
Alkaen
Matkakohde
Päivämäärä
päivää
Matkustaja
2
Aikuinen
Lapsia
0-12 Vuotta
1.Lapsen ikä
2.Lapsen ikä
3.Lapsen ikä
4.Lapsen ikä
5.Lapsen ikä
OK
Lisää huoneita