• Minun matkani
 • Soitamme sinulle
  Nimi Sukunimi
  Puhelinnumero
  Sähköposti
  Päivämäärä
  Koska haluaisit meidän soittavan?
  Lähetä soittopyyntö
 • 09 4245 4208
Näytä lisää kuvia
Porto Kalamaki Hotel
TrustYou Tooltip Text
Chania
Hotelli
Porto Kalamaki-kodikas huoneistohotelli, jossa on rento tunnelma. Hotelli sijaitsee Kalamakissa jossa on pieni valikoima ravintoloita ja tavernoja mutta toisaalta olet kävelyetäisyyden päässä Agia Marinasta ja vain 4 km Haniasta.

Ihastuttavasta allasalueesta on tullut hotellin kokoontumispaikka ja siellä on runsaasti tilaa sekä suurille että pienille. Sieltä löydät aurinkoterassin jolla on aurinkotuoleja ja -varjoja sekä suuri uima-allas jossa on osasto pienemmille lapsille.

Hotellissa on myös hyvä ravintola jossa tarjoillaan välipaloja ja ruokia sekä kreikkalaisesta että kansainvälisestä keittiöstä. Allasbaarissa voit nauttia kylmää olutta tai värikkäitä cocktaileja ja ajoittain hotelli järjestää viihdettä musiikin ja tanssin kera.

Langaton internetyhteys on saatavilla koko hotellissa. Huomaa että yhteys on hidas ja epävakaa ja että elokuvien ja vastaavien suoratoisto ei ole mahdollista.
Huoneet
Yksiö
Kauniita yhden huoneen huoneistoja 2 tai 3 hengelle ja vuodesohvassa lisävuodemahdollisuus. Kaikissa huoneistoissa on parivuode tai kaksi erillistä vuodetta ja joissakin on myös vuodesohva. Lisäksi televisio, puhelin, ilmastointi (lisämaksusta), tallelokero (lisämaksusta), minikeittiö tarvittavilla keittiövälineillä ja parveke. Kylpyhuoneessa suihku, wc ja hiustenkuivaaja.

Superior yksiö
Valoisa ja hiljattain remontoitu 2 hengen huone. Kaikissa huoneistoissa on parivuode, TV, puhelin, ilmastointi (lisämaksusta), tallelokero, allaspyyhkeet, minikeittiö jossa on tarvittavat keittiövälineet, sekä parveke. Kylpyhuoneessa suihku, wc ja hiustenkuivaaja.

Kaksio
Mukavia kahden huoneen huoneistoja enintään 4 hengelle. Kaikissa huoneistoissa on makuuhuone parivuoteella tai erillisillä vuoteilla ja yhdistetty olohuone/makuuhuone jossa on yksi tai kaksi vuodesohvaa, TV, puhelin, ilmastointi (lisämaksusta), tallelokero (lisämaksusta), minikeittiö, jossa on tarvittavat keittiövälineet ja parveke. Kylpyhuoneessa suihku, wc ja hiustenkuivaaja.

Ruoka & Juoma
Ei aterioita

Emme voi taata erikoisruokavaliota tai esim. allergiaystävällistä huonetta. Voit esittää toiveen asiasta tai olla yhteydessä suoraan hotelliin.

Alkoholia ei tarjoilla alle 18 -vuotiaille.

Ulkokahviloita, baareja, uima-altaita ja muuta toimintaa/tiloja voi olla suljettuna matalasesongin ja huonon sään aikana. Hotelli voi muuttaa aukioloaikoja ilman erillistä ilmoitusta Mixx Travelille.

Tarjoilu rannalla ja allas-/rantapyyhkeet ja aurinkovarjot/-tuolit rannalla eivät sisälly matkapakettiin, jos toisin ei mainita. Hintatiedustelut/maksu suoraan hotellista/hotellille.

Hotellia ympäröiviltä kaduilta, läheisistä hotelleista, hotellin omista palveluista jne. saattaa kantautua kovia ääniä.

Lue lisää: Kohteessa-Mixxtravel
Lisämaksulliset palvelut
Ilmastointi: n. 7€/pv. (Yksiö) Maksetaan suoraan hotellille.
Ilmastointi: n. 9€/pv.. (Kaksio) Maksetaan suoraan hotellille.
Tallelokero: n. 2.5€/pv. Maksetaan suoraan hotellille.

Huomaa, että hinnat ovat suuntaa-antavia ja voivat muuttua kauden aikana.

Kreikan viranomaiset perivät veroa hotellimajoituksesta. Vero vaihtelee hotellin luokituksen (tähtien määrä) ja majoituksen keston mukaan. Vero on maksettava suoraan hotellille sisäänkirjautumisen yhteydessä. Huomaa että Mixx Travelin hotelliluokitus voi poiketa virallisesta hotelliluokituksesta. Näissä tapauksissa vero maksetaan virallisen luokituksen mukaan.
 
Hinnat per huone / huoneisto per yö:
Hotelli / huoneistohotelli 1-2 tähteä: 1.5€
Hotelli / huoneistohotelli 3 tähteä: 3€
Hotelli / huoneistohotelli 4 tähteä: 7€
Hotelli / huoneistohotelli 5 tähteä: 10€

Näytä lisää Näytä vähemmän
Info
Allas-Lastenallas-Ravintola-Ilmainen WiFi
Ranta 100m-Hania 4km-Hania lentoasema 25km

Löydä täydellinen lomasi
Pelkkä hotelli
Lento + Hotelli
Alkaen
Matkakohde
Päivämäärä
päivää
Matkustaja
2
Aikuinen
Lapsia
0-12 Vuotta
Lasten iät nuorimmasta vanhimpaan
1.Lapsen ikä
2.Lapsen ikä
3.Lapsen ikä
4.Lapsen ikä
5.Lapsen ikä
OK
Lisää huoneita