• Minun matkani
 • Soitamme sinulle
  Nimi Sukunimi
  Puhelinnumero
  Sähköposti
  Päivämäärä
  Koska haluaisit meidän soittavan?
  Lähetä soittopyyntö
 • 09 4245 4208
Näytä lisää kuvia
Suite Laguna Hotel
TrustYou Tooltip Text
Hotelli
Huomaathan, että Mixx Travelillä ei ole opaspalvelua Antalyassa.
Voit ottaa yhteyttä puhelimitse Alanya/Side oppaisiimme (puh.nr.matkalipussa).

Suite Laguna Hotel-pienempi 3 tähden hotelli, joka sijaitsee hyvällä paikalla lähellä rantaa ja kaupunkia. Hotelli sopii erinomaisesti kaikille, jotka haluavat tutustua Antalyan kaupungin tarjontaan.

Hotellin allasalueella on tilaa sekä pitkille päiville auringossa että kylmiin pulahduksiin uima-altaassa. Uima-altaan ympärillä on aurinkotuoleja ja pienimmille erillinen lastenallas, jossa voi polskia. Hotellissa on myös allasbaari, josta voi ostaa kylmiä juomia, ja mukava ravintola, jossa tarjoillaan yksinkertaisia ​​aterioita.

Hotellia ympäröivällä alueella on useita viihtyisiä ravintoloita ja pieniä paikallisia kauppoja. Jos haluat tutustua Antalyan moniin kulttuurisiin ja historiallisiin nähtävyyksiin, pääset helposti liikkumaan julkisilla kulkuvälineillä.

Internettiyhteys saatavilla koko hotellissa. Huomaa, että yhteys saattaa olla hidas ja epävakaa ja että elokuvien yms.  ja vastaavien suoratoisto ei ole mahdollista.

Huoneet
Standardihuone
Siisti huone kahdelle. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. TV, puhelin, ilmastointi, minibaari (lisämaksullinen), ranskalainen parveke. Kylpyhuoneessa suihku, wc ja hiustenkuivaaja.
  
Juniorisviitti
Sviitti kahdelle, lisävuodemahdollisuus yhdelle lapselle. Makuuhuoneessa parivuode tai kaksi erillistä vuodetta, olohuoneessa sohvaryhmä. TV, puhelin, ilmastointi, minibaari (lisämaksullinen). Kylpyhuoneessa suihku, wc ja hiustenkuivaaja.  
 
Perhesviitti 
Tilava sviitti neljälle. Kaksi makuuhuonetta, kummassakin parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Olohuoneessa sohvaryhmä. TV, puhelin, ilmastointi, minibaari (lisämaksullinen), parveke. Kylpyhuoneessa suihku, wc ja hiustenkuivaaja.   
Ruoka & Juoma
Ei aterioita

Emme voi taata erikoisruokavaliota tai esim. allergiaystävällistä huonetta. Voit esittää toiveen asiasta tai olla yhteydessä suoraan hotelliin.
 
Alkoholia ei tarjoilla alle 18 -vuotiaille.

Ulkokahviloita, baareja, uima-altaita ja muuta toimintaa/tiloja voi olla suljettuna matalasesongin ja huonon sään aikana. Hotelli voi muuttaa aukioloaikoja ilman erillistä ilmoitusta Mixx Travelille.
 
Tarjoilu rannalla ja allas-/rantapyyhkeet ja aurinkovarjot/-tuolit rannalla eivät sisälly matkapakettiin, jos toisin ei mainita. Hintatiedustelut/maksu suoraan hotellista/hotellille.

Hotellia ympäröiviltä kaduilta, läheisistä hotelleista, hotellin omista palveluista jne. saattaa kantautua kovia ääniä.Lue lisää: Kohteessa-Mixxtravel

Näytä lisää Näytä vähemmän
Info
Allas-Lastenallas-Ravintola-Baari-Ilmainen WiFi
Ranta 1.1km-Antalya keskusta 500m-Antalya lentoasema 18km

Löydä täydellinen lomasi
Pelkkä hotelli
Lento + Hotelli
Alkaen
Matkakohde
Päivämäärä
päivää
Matkustaja
2
Aikuinen
Lapsia
0-12 Vuotta
Lasten iät nuorimmasta vanhimpaan
1.Lapsen ikä
2.Lapsen ikä
3.Lapsen ikä
4.Lapsen ikä
5.Lapsen ikä
OK
Lisää huoneita