• Minun matkani
 • Soitamme sinulle
  Nimi Sukunimi
  Puhelinnumero
  Sähköposti
  Päivämäärä
  Koska haluaisit meidän soittavan?
  Lähetä soittopyyntö
 • 09 4245 4208
Näytä lisää kuvia
Yeni Acun Apart Hotel
TrustYou Tooltip Text
Hotelli
Yeni Acun Apartissa viihtyvät kaikki, jotka haluavat asua lähellä rantaa ja lähellä Alanyan vilkasta keskustaa. Huoneistoissa, joissa on minikeittiö, voit valita, haluatko valmistaa yksinkertaisia ​​aterioita itse vai kokeilla hotellin mukavaa ravintolaa.
 
Viihtyisällä allasalueella on allas, lastenallas, aurinkotuoleja ja -varjoja ja kylmiä juomia tarjoillaan baarista. Lyhyen kävelymatkan päässä hotellista on suosittu Kleopatra-ranta, jossa voit viettää pitkiä päiviä auringossa ja uida Välimeressä.
 
 
Hotellia ympäröivällä alueella on supermarketti sekä useita ravintoloita ja kauppoja. Jos haluat suurempaa valikoimaa, voit kävellä pitkin kaunista rantapromenadia tai ajaa paikallisbussilla Alanyan keskustaan. 

Internettiyhteys koko hotellissa. Huomaa, että yhteys saattaa olla hidas ja epävakaa ja että elokuvien ja vastaavien suoratoisto ei ole mahdollista.
Naapuritontilla rakennetaan 1.12-1.4/1.5.
Huoneet
Kaksio
Yksinkertaisesti sisustettu kahden huoneen huoneisto 4 aikuiselle, lisävuodemahdollisuus yhdelle lapselle. Kaikissa huoneistoissa on yksi makuuhuone, jossa parivuode tai kaksi erillistä vuodetta, ja yhdistetty makuu-/olohuone, jossa avokeittiö ja kaksi vuodesohvaa. Huoneistoissa on minikeittiö ja yksinkertaiset keittiövälineet, vedenkeitin, ilmastointi (lisämaksullinen), TV, puhelin, parveke. Kylpyhuoneessa suihkukaappi, wc ja hiustenkuivaaja.
Tallelokero vastaanotossa.

Kolmio
Yksinkertaisesti sisustettu kolmen huoneen huoneisto 6 aikuiselle, lisävuodemahdollisuus yhdelle lapselle. Kaikissa huoneistoissa on kaksi makuuhuonetta, joissa kummassakin parivuode tai kaksi erillistä vuodetta sekä yhdistetty makuu-/olohuone, jossa avokeittiö ja kaksi vuodesohvaa. Huoneistoissa on minikeittiö ja yksinkertaiset keittiövälineet, vedenkeitin, ilmastointi (lisämaksullinen), TV, puhelin, parveke. Kylpyhuoneessa suihkukaappi, wc ja hiustenkuivaaja.
Tallelokero vastaanotossa.
Ruoka & Juoma
Ei aterioita

Emme voi taata erikoisruokavaliota tai esim. allergiaystävällistä huonetta. Voit esittää toiveen asiasta tai olla yhteydessä suoraan hotelliin.

Alkoholia ei tarjoilla alle 18 -vuotiaille.

Ulkokahviloita, baareja, uima-altaita ja muuta toimintaa/tiloja voi olla suljettuna matalasesongin ja huonon sään aikana. Hotelli voi muuttaa aukioloaikoja ilman erillistä ilmoitusta Mixx Travelille.

Tarjoilu rannalla ja allas-/rantapyyhkeet ja aurinkovarjot/-tuolit rannalla eivät sisälly matkapakettiin, jos toisin ei mainita. Hintatiedustelut/maksu suoraan hotellista/hotellille.

Hotellia ympäröiviltä kaduilta, läheisistä hotelleista, hotellin omista palveluista jne. saattaa kantautua kovia ääniä.

Lue lisää: Kohteessa-Mixxtravel
Lisämaksulliset palvelut
Ilmastointi: n. 8 €/pv. Maksetaan suoraan hotellille.

Huomaa, että hinnat ovat suuntaa-antavia ja voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta Mixx Travelille.
Näytä lisää Näytä vähemmän
Info
Allas-Lastenallas-Ravintola-Baari-Ilmainen WiFi
Kleopatra ranta 150 m-Alanya 1.5 km-Antalya lentoasema 123km
Löydä täydellinen lomasi
Pelkkä hotelli
Lento + Hotelli
Alkaen
Matkakohde
Päivämäärä
päivää
Matkustaja
2
Aikuinen
Lapsia
0-12 Vuotta
1.Lapsen ikä
2.Lapsen ikä
3.Lapsen ikä
4.Lapsen ikä
5.Lapsen ikä
OK
Lisää huoneita