• Minun matkani
 • Soitamme sinulle
  Nimi Sukunimi
  Puhelinnumero
  Sähköposti
  Päivämäärä
  Koska haluaisit meidän soittavan?
  Lähetä soittopyyntö
 • 09 4245 4208

Ennen matkaa
 

MATKAKOHTEEN VALINTA:
Aurinko, ranta, kulttuuri, toiminta, suurkaupunki tai jotain aivan muuta? Huoneisto, hotelli, kiertomatka, risteily vai golf? Voi olla vaikeaa valita monista eri  lomakohteista ja kaikista jännittävistä aktiviteeteista - varsinkin jos on monta matkaajaa. Matkamyyjämme tuntevat hyvin eri hotellit, kohteet ja erilaiset aktiviteetit paikan päällä. Soita tai kirjoita meille tai lue parhaat vinkkimme siitä, kuinka löytää hyvä ja halpa lomamatka.TILAUS:
Mixx Travelilta voit tilata matkoja puhelimitse, Internetissä ja sähköpostitse.OPASPALVELU:
Huomaa, että meillä ei ole skandinaavisia oppaita Hurghadan ja Pohjois -Kyproksen kohteissa. Paikalliset englanninkieliset oppaat ovat aina saatavilla puhelimitse. Oppaan numeron löydät bussissa saamastasi tervetulokirjeestä tai hotellissa olevasta infokirjasta. Turkissa meillä ei ole oppaita Belekissä, Antalyassa, Kemerissä ja Cesmessä. Skandinaaviset oppaamme Alanyassa, Sidessa tai Kusadasissa ovat aina tavoitettavissa puhelimitse. Puhelinnumero annetaan lentokentällä saavuttaessa. Jos olet järjestänyt oman kuljetuksen, ota yhteyttä oppaisiimme ennen lentokentältä lähtöä.


Passi ja viisumi: Suomen, Tanskan ja Ruotsin kansalaiset eivät tarvitse viisumia Turkkiin niin kauan kuin matkan pituus ei ylitä 3 kuukautta. Passin on oltava voimassa vähintään 150 päivää (viisi kuukautta) Turkkiin saavuttaessa. Passissa on oltava tyhjiä sivuja maahantulon yhteydessä, muuten sinulta voidaan evätä pääsy maahan. Samat säännöt pätevät myös Pohjois -Kyprokselle matkustettaessa.

Suomen, Tanskan ja Ruotsin kansalaiset tarvitsevat viisumin Jordaniaan. Tämä on saatavilla ilmaiseksi saavuttaessa Aqaban lentokentälle. Passin on oltava voimassa 6 kuukautta paluumatkan jälkeen.

Ulkomaalaisten on otettava yhteyttä asianomaisiin suurlähetystöihin saadakseen tietoja passin vaatimuksista.

Muista, että olet vastuussa siitä, että passisi on voimassa ja kyseisen maan voimassaolevien sääntöjen mukainen. Jos sinulta evätään pääsy maahan edellä mainitun vuoksi, Mixx Travel ei ole vastuussa mahdollisista aiheutuneista kuluista.


VARAUSVAHVISTUS:
Kun varauksesi on valmis, voit tulostaa vahvistuksen osoitteessa www.mixxtravel.fi "Minun Matkani" välilehden kautta. Jos olet antanut sähköpostiosoitteesi varausta tehdessäsi, saat automaattisesti varausvahvistuksen sähköpostiisi. Pyydämme sinua tarkistamaan varauksesi heti, kun saat varausvahvistuksen. Tarkista että nimet on kirjoitettu oikein, varaamasi majoitus vastaa haluamaasi jne. Jos löydät pienenkin virheen, pyydämme sinua ottamaan meihin välittömästi yhteyttä. Huomaa, että varausvahvistus on yhteenveto varauksestasi ja että velvollisuutesi on tarkistaa sisältö. Maksamalla varausmaksun / matkan kokonaissumman, varauksesta tulee sitova jolloin hyväksyt varausvahvistuksen, luettelon, voimassa olevan hinnaston sekä matkaehdot


Muista, että kaikki erityistoiveet ja sopimukset on kirjoitettava matkustusasiakirjaan. Varaamme oikeuden odottaa hotelli- tai matkavahvistusta kohteesta.
Varauksen käsittely voi kestää 1-3 päivää ennen kuin se vahvistetaan.


PERUUTUSTURVA:
Voidaan ottaa vain tilauksen yhteydessä -  sitä ei voi lisätä myöhemmin!

 

MATKAVAKUUTUS
Sininen EU-sairaanhoitokortti ei kelpaa Turkissa! 

Siksi on tärkeää hankkia kunnollinen matkavakuutus. Tarkista millainen vakuutus sinulla on ja mitä se kattaa. Jos sinulla on kotivakuutus, jossa on matkavakuutus, tarkista kattaako se maat Pohjoismaiden tai EU:n ulkopuolella. Me työskentelemme useimmiten yksityisten lääkärien/lääkäriasemien kanssa matkakohteissa. Muista, että Mixx Travel ei vastaa vakuutusasioista, eikä se voi toimia linkkinä vakuutuksenottajan ja vakuutusyhtiön välillä. 

 

MATKALIPPU:
Kun olet maksanut matkasi kokonaisuudessaan, voit tulostaa  matkalipun www.mixxtravel.fi sivuilta “Oma matkani” välilehdeltä. Jos olet antanut varauksen yhteydessä sähköpostiosoitteesi, saat matkalipun automaattisesti sähköpostiisi. Matkalippu voidaan lähettää postitse 5 € lisämaksusta.

Saat bussissa tervetulokirjeen jonka etusivulta löydät hotellipäivystysajat.

Matkalipusta löydät lähtö- ja paluuajat paikallista aikaa, hotellivarauksen, lentokenttäkuljetukset sekä mahdollisesti varatut aktiviteetit. Saat lentokentällä lähtöselvityksessä  tarkastuskortin jossa on istumapaikkasi numero. Huomaa, että myöhäisissä lähtöajoissa saattaa vuorokausi vaihtua. Jos olet epävarma lähtöpäivämäärästä, ota meihin yhteyttä. Mixx Travel ei vastaa, jos tulet lentokentälle myöhässä! 

 

RYHMÄMATKAT:

Meillä on erillinen osasto ryhmämatkoille, joka antaa mielellään tarjouksia ryhmille lennoista, hotelleista, erikoismatkoista ja kokouksista. Ole ajoissa varauksesi kanssa - haluamme mielellämme että koko ryhmä mahtuu mukaan. Ryhmämatka lasketaan yhdeksi varaukseksi. Ennakkomaksu ja loppumaksu maksetaan koko ryhmältä ja se käsitellään kuin pakettimatka. Maksettua ennakkomaksua tai loppumaksua ei voi siirtää pakettimatkaan tai yksittäiselle matkustajalle. 

 

 

KOKOUKSET:
Monissa hotelleissamme voi järjestää kokouksia, konferensseja ja Work Shopeja. Ota yhteys ryhmäosastoomme saadaksesi neuvoja ja räätälöityja tarjouksia.

 

ÄKKILÄHDÖT:
Äkkilähtöjä varattaessa saattaa ilmoitettu hotelli olla täynnä. Pidätämme oikeuden siirtää asiakkaat toiseen, samantasoiseen hotelliin. Jos kieltäydyt sinulle tarjotusta vaihtoehdosta, on sinulla oikeus saada rahasi takaisin.

 

MÄÄRITTELEMÄTÖN MATKA:
Määrittelemättömät matkat ovat matkoja, joiden tasoa ei määritellä. Valitse tällainen matka, jos sinulla ei ole mitään vaatimuksia kohteesta, palveluista tai laadusta. Saat tietää majoitustyypin, alueen ja paikkakunnan saapuessasi kohteeseen - emme voi antaa tarkempia tietoja tai vastaanottaa toiveita varauksen yhteydessä. Määrittelemätöntä matkaa ei suositella lapsiperheille. Majoitus voi olla hotellissa, huoneistossa tai huoneessa, joita ei ole esitteessämme. Omasta kylpyhuoneesta tai WC:stä ei ole mitään takuuta. Jos majoitus on jaetussa huoneistossa, emme voi taata että oven voi lukita. Ateriat ja siivous eivät kuulu määrittelemättömän matkan hintaan. Määrittelemättömiin matkoihin ei myöskään kuulu opaspalveluita.Lentokenttäkuljetukset eivät kuulu hintaan, mutta ne voi varata lisämaksusta. Jos matkustat yksin, maksat lisää huoneen vajaakäytöstä, joka takaa sen, että saat oman huoneen tai oman huoneen jaetussa huoneistossa.

 

ERIKOISTOIVEET:
Jos sinulla on erikoistoiveita koskien matkaasi: merinäköala, majoitus ylä-/alakerroksissa, majoitus päärakennuksessa jne. pyydämme sinua ilmoittamaan tästä jo varausta tehdessäsi. Painotamme että kyse on ainoastaan toiveista, eikä niitä voida taata, mutta lähetämme toiveesi hotellille, lentoyhtiölle jne. Huoneet jaetaan kohteessa, emmekä aina voi taata tiettyjen erikoistoiveiden toteutumista.

Toivomme ettette ole yhteydessä oppaisiin tai hotellihenkilökuntaan, koska he eivät voi taata toiveidesi täyttymistä ennen hotelliin saapumista. 

Huomioi, että joissakin hotelleissa on mahdollista varata lisämaksusta esim. huone merinäköalalla ja useimmilla lennoilla on mahdollista lisämaksusta varata tietty istumapaikka. Emme ota vastaan toiveita, jotka voi varmistaa maksamalla lisämaksun.