• Minun matkani
 • Soitamme sinulle
  Nimi Sukunimi
  Puhelinnumero
  Sähköposti
  Päivämäärä
  Koska haluaisit meidän soittavan?
  Lähetä soittopyyntö
 • 09 4245 4208

Belek on Turkin golfparatiisi. Vain 40 km Antalyasta itään, löydät tämän keitaan korkeatasoisine golfkenttineen. Yhdistä unelmalomasi parhaat puolet pelaamalla Euroopan suosituimmilla kentillä ja rentoutumalla lämpimillä, aurinkoisilla rannoilla. Belekistä löydät etelärannikon parhaat neljän- viiden tähden hotellit.

Belek on huippuluokan ylellisyyttä. Paratiisi kaikentasoisille golfareille. Täältä löytyvät Euroopan parhaimmat golfkentät kauniin luonnon ympäröiminä ja leuto sää takaa, että golfmahdollisuudet ovat miltei rajattomat. Hotellit ovat korkeatasoisia ja palveluita on tarjolla runsaasti. Golfin lisäksi aktiivista lomaa voi viettäää esimerkiksi vesiurheilun tai tenniksen parissa. Maakunnan pääkaupunki Antalya, joka sijaitsee 35 kilometrin päässä, tarjoaa monipuoliset ostosmahdollisuudet.

Rannat
Karkeahiekkainen ranta on kilometrejä pitkä ja kuuluu osittain hotelleille. Täällä voit nauttia rentouttavasta rantalomasta ystävällisen henkilökunnan hemmotellessa sinua. Belek on myös lapsiperheiden suosiossa ja useimmissa hotelleissamme on oma vesipuisto.

Uhanalainen suuri merikilpikonna, Caretta caretta, munii tietyissä paikoissa rannalla (heinä-elokuu).  Tästä syystä emme suosittele liikkumista ulkona pimeäntulon jälkeen kilpikonnien pesimäaikaan.

Ostokset

Belekin kaupungissa on pienehkö paikallinen keskus, ”Belek citycenter”, jossa on ravintoloita, kahviloita ja viihtyisä tori. Kapeilta kujilta löytyy kauppoja, joissa on laadukkaita vaatteita, matkamuistoja ja paikallisia tuotteita. Kerran viikossa, lauantaisin,  on myös suuret markkinat Serikin linja-autoaseman läheisyydessä. Jos rakastat shoppailua, suosittelemme Antalyaa. Antalyasta löydät suuret ostoskeskukset, merkkiliikkeet ja markkinat. Hotellisi vastaanotto neuvoo mielellään bussien aikataulut tai tilaa sinulle taksin halutessasi.


Ravintolat ja yöelämä:

Belekin keskustasta löydät ravintoloita, jotka tarjoilevat niin turkkilaisia kuin kansainvälisiä aterioita. Belekin hotellien ruokalistat ovat laaja valikoima aterioita kaikkialta maailmasta ja hotellien yökerhot takaavat, että tunnelma on huipussaan aamutunneille asti.

 

Tietoa Belekistä:

Lentoaika: Arvioitu lentoaika Helsinki-Antalya on noin 4 tuntia.

Kuljetus: Kuljetus Antalyan lentokentältä Belekin ensimmäiseen hotelliin kestää noin 30 min. (35 km). Kuljetus tapahtuu Mixx Travel -henkilöstön tai paikallisen edustajamme kanssa. Bussissa ei välttämättä ole opasta, jolloin annamme tarvittavan opastuksen lentokentällä.

Passi ja viisumi: Suomen kansalaiset eivät tarvitse viisumia alle kolmen kuukauden lomamatkoja varten. Passin tulee olla voimassa 6 kuukautta kotiinpaluun jälkeen. Jos et ole Suomen kansalainen, ota yhteyttä Turkin lähetystöön, puh.:09 6122 6100 

Aikaero: Suomen aika + 1 tunti (talviaika) Suomen aika  (kesäaika). Erillinen kesä- ja talviaika ei ole Turkissa käytössä.

Maakoodi: Valitse +90 ja puhelinnumero. Soittaaksesi Suomeen, valitse numero +358 ja sen jälkeen puhelinnumero (älä unohda poistaa puhelinnumeron ensimmäistä 0)

Rokotus: Ota yhteys lääkäriin tai Terveyden- ja hyvinvoinnin laitokseen (www.thl.fi).

Väkiluku: Belekissä asuu noin 10 000 asukasta, väkiluku nousee kesällä noin 25 000 asukkaaseen.

Ruoka: Kahden ruokalajin illallisen keskimääräinen hinta on noin 14 € henkilöä kohti. Olut maksaa noin 2,5 .

Hintataso: Yleinen hintataso on noin 45 % edullisempi Suomeen verrattuna, esim. vesipullo 0,3 , savukkeet 2,6 , olut 1,7 .

Rannat: Pitkät karkeahiekkaiset rannat, osittain hotellien omistuksessa.

Yöelämä: Ravintoloita/kahviloita Belekin keskustassa, hotelleissa ja golfklubeilla.

Aktiviteetit: Golf, vesipuisto, vesiurheilu, sukellus, koskenlasku, tennis, jalkapallo jne.

Raha: Rahaa voi vaihtaa pankeissa, posteissa, yksityisissä rahanvaihtopisteissä sekä hotellien vastaanotoissa.  Luottokortit maksuvälineinä hyväksytään rajoitetusti.


Juhlapäivät 2020: Uudenvuodenpäivä 1. tammikuuta. Lastenpäivä 23. huhtikuuta. Työntekijöidenpäivä (Vappu) 1. toukokuuta. 19. toukokuuta on Atatürkin muistopäivä ja nuorten urheilupäivä. Noin 24.4.2020 alkaa muslimien pyhä kuukausi Ramadan, joka loppuu 23.5.2020. Ramadan päättyy kolmen päivän Seker bayramiin (Sokeriloma) 24-25-26.5.2020. Tänä aikana kaupat voivat jäädä suljettuiksi ja saatat huomata, että palvelutaso on normaalia alhaisempi. Voitonpäivä 30. elokuuta.Kurban Bayram (Uhrijuhla) 31.7-3.8.2020. Tasavallanpäivä 29. lokakuuta.

 
Keskimääräiset lämpötilat:

Tammikuu    16 ° C
Helmikuu      14 ° C
Maaliskuu     16 ° C
Huhtikuu       22 ° C
Toukokuu      25 ° C
Kesäkuu         28 ° C
Heinäkuu       33 ° C
Elokuu            33 ° C
Syyskuu          29 ° C
Lokakuu         26 ° C
Marraskuu     22 ° C
Joulukuu        18 ° C