OK

Sähköposti lähetettiin

Varoitus

Sähköpostia ei lähetetty

Uutiskirjeemme
Uutiskirjeemme
Tilaa uutiskirjeemme ja saat ensimmäisten joukossa erikoistarjouksemme
Soitamme sinulle
Nimi Sukunimi
Puhelinnumero
Sähköposti
Koska haluaisit meidän soittavan?

09 4245 4208

Kreetalla voit nauttia auringosta ympäri vuoden. Kreeta on suuri saari; lännessä sijaitsevasta Kissamosista Vai”aan idässä on vain noin 325 km. Suurin osa turisteista jää joko Hanian viehättävään rannikkokaupunkiin lännessä (Platanias, Agia Marina, Gerani ja muut) tai Heraklioniin hieman kauempana idässä, pohjoisrannikkoa pitkin. Aivan Kreetan itäpuolella on suhteellisen uusi lomakohde Sitia. Koko Kreetan alueelta löydät kauniita, hyvin hoidettuja rantoja, mukavia lomakaupunkeja, hyvää kreikkalaista gastronomiaa ja paljon hotelleja kaikissa hintaluokissa. Kreetalla lomaillessasi muista myös käydä katsomassa Knossosia - muinaista pronssikauden palatsia.

Rannat ja vesipuistot
Kreetalla on monia erinomaisia rantoja. Hanian länsipuolella ovat hyvin hoidetut rannat ja Heraklionista itään on myös upeita rantoja. Kreetan suosituin ranta on nimeltään Elafonissi ja on lyhyen ajomatkan päässä kohteista Länsi-Kreetalla. Rantaa kutsutaan Kreetan vastaukseksi Malediiveille! Aivan etelässä, Kreetan itäpuolella, on pieni Makrigialosin kaupunki. Täältä löydät joitakin parhaimmista rannoista saaren tällä puolella. Vai on Euroopan ainoa ranta, jolla on luonnollisia palmuja.

Ostokset
Kreetalla ostosmahdollisuudet ovat suurelta osin samat kuin muillakin Kreikan saarilla. Tuliaisiksi suosittelemme paikallista hunajaa, viiniä tai herkullista oliiviöljyä.
Ravintolat ja viihde Kaikissa hotelleissa on ravintoloita ja useimmissa on puoli- tai täysihoito. All Inclusive -konsepti ei ole yhtä laajalle levinnyt Kreetalla, lukuun ottamatta joitain suuria lomakeskushotelleja. Suurimmissa lomakaupungeissa ja Hanian kaupungissa on diskoja ja yökerhoja.

Tietoa Kreetasta:
Lentoaika: Arvioitu lentoaika Kööpenhaminasta: 3 tuntia 30 min

Lentokenttäkuljetus: Hanian lentokentältä odottaa noin 40 minuutin ajomatka suosituimpiin lomakohteisiin Hanian kaupungin länsipuolella.
Passi ja Visa: Suomen kansalaiset matkustavat viisumivapaasti Kreetalle, joka on osa EU: ta. Suosittelemme kuitenkin passin mukaanottamista.

Aikaero: 0 tunti

Puhelut: +30 ja kreikkalainen puhelinnumero. Jos haluat soittaa Suomeen, +358 ja puhelinnumero (älä unohda poistaa puhelinnumeron ensimmäistä 0).

Rokotukset: Rokotuksia ei vaadita. Tarvittaessa ota yhteyttä lääkäriisi.

Asukkaat: Kreetalla on noin 650 000 vakituista asukasta. Hanian kaupungissa on noin 150 000 asukasta. Kesällä, sisältäen turistit, Kreetalla on jopa miljoona ihmistä.

Hintataso: Kahden ruokalajin illallisen keskimääräinen hinta on noin 16 € / henkilö. Olut maksaa noin 2.7 €. 1 litra vettä n. 0.7 €, virvoitusjuomat 0.4 € (33 cl), leipä noin 0.4 €,  perunalastut 200g n. 1.4 €.

Rannat: Suurimmalla osalla hotelleista on oma ranta. Yleiset rannat ovat hyvätasoisia.

Yöelämä: Diskot, klubit ja baarit suurimmissa lomakaupungeissa.

Aktiviteetit: Ranta-aktiviteetit, vesiurheilu, sukellus, snorklaus, tennis, jalkapallo, vaellus.

Raha: Luottokorttimaksu hyväksytään useimmissa kaupoissa ja kaikissa hotelleissa, kun taas pankkiautomaatit (ATM) hyväksyvät yleisimpiä kortteja.

Sää:

tammikuu
15 ° C
helmikuu
16 ° C
maaliskuu
17 ° C
huhtikuu
20 ° C
toukokuu
24 ° C
kesäkuu
27 ° C
joulu
29 ° C
elokuu
29 ° C
syyskuu
26 ° C
lokakuu
23 ° C
marraskuu
20 ° C
joulukuu
17 ° C
Titteli

Postin sisältö

Etunimi
Sukunimi
Sähköposti
OK

Sähköposti lähetettiin

Varoitus

Sähköpostia ei lähetetty