OK

Sähköposti lähetettiin

Varoitus

Sähköpostia ei lähetetty

Uutiskirjeemme
Uutiskirjeemme
Tilaa uutiskirjeemme ja saat ensimmäisten joukossa erikoistarjouksemme
Soitamme sinulle
Nimi Sukunimi
Puhelinnumero
Sähköposti
Koska haluaisit meidän soittavan?

09 4245 4208
Kartta

Futura Hotel

Etsi lentoja
Info
Allas-Lastenallas-Ravintola-Baari
Ranta 300 m-Hania 16 km
Facilities
Futura hotel- kodikas, perheomisteinen huoneistohotelli Malemessa, noin 16 km vilkkaasta satamakaupungista, Haniasta.Hotellin sydän on suuri allasalue, jossa iso allas ja lastenallas sekä aurinkoterassi tuoleineen ja varjoineen. Jos haaveilet hiekkarannasta ja suolaisesta merivedestä, rantaan on vain noin 300 m. 
Hotellin alueella on kuntosali, pieni marketti ja leikkipaikka pienimmille lapsille. Hotelli järjestää "kreikkalaisen illan" kerran viikossa korkeasesongin aikaan. Ravintolasta voit ostaa maukkaita paikallisia aterioita.
Sinulla on mahdollisuus osallistua hotellin järjestämille kreikkalaisen ruuan kursseille, Muistathan ilmottautua ajoissa. Kursseja järjestetään kysynnästä riippuen.
Wi-Fi yleisissä tiloissa ja huoneissa lisämaksusta. Yhteys saattaa olla hidas ja katkeilee.


Huoneet
Studio 
Valoisat, modernisti sisustetut yksiöt kolmelle. Yhdistetty olo- /makuuhuone ja keittiönurkkaus tarvittavilla keittiövälineillä. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. TV (kansainvälisiä kanavia), ilmastointi (lisämaksullinen), tallelokero (lisämaksullinen), parveke tai terassi. Kylpyhuoneessa amme tai suihku, WC,  hiustenkuivaaja.

Kaksio
Modernit kaksiot neljälle. Makuuhuoneessa parivuode tai kaksi erillistä vuodetta, olohuoneessa vuodesohva ja keittiönurkkaus tarvittavilla keittiövälineillä. Tv (kansainvälisiä kanavia), ilmastointi (lisämaksullinen), tallelokero (lisämaksullinen), parveke tai terassi. Kylpyhuoneessa amme tai suihku, WC, hiustenkuivaaja.
 
 


Ateriavaihtoehdot
Ei aterioita

Futura Hotel Kuvia ja videoita

Alkaen...
Edullisin hinta ja päivämäärä
Titteli

Postin sisältö

Etunimi
Sukunimi
Sähköposti
OK

Sähköposti lähetettiin

Varoitus

Sähköpostia ei lähetetty