• Minun matkani
 • Soitamme sinulle
  Nimi Sukunimi
  Puhelinnumero
  Sähköposti
  Päivämäärä
  Koska haluaisit meidän soittavan?
  Lähetä soittopyyntö
 • 09 4245 4208


Kemer sijaitsee noin 50 km. Antalyasta länteen jylhän Taurus- vuoriston ja turkoosinsinisen Välimeren ympäröimänä. Kemeriä kutsutaan Turkin Saint Tropeziksi, eikä syyttä. Kemerin venesatama ihastuttaa toinen toistaan upeammilla huvipurjeillaan. Kemer on lepolomailijan unelmakohde ilmastonsa, rauhallisuutensa ja turvallisuutensa vuoksi. Palvelut ja harrastusmahdollisuudet ovat lähellä.
Alkujaan Kemer oli pieni kalastajakylä, mutta on kasvattanut mainettaan suosittuna lomakohteena menettämättä alkuperäistä luonnettaan. Kaupunki on hurmaava sekoitus alkuperäistä charmia ja ylellisyyttä, joka täyttää vaativammankin matkailijan toiveet. Satamassa on lukuisia ravintoloita ja kauppoja, ja rantakahviloissa nautit kauniista maisemasta Välimerelle. Jos haluat aurinkoa, rantaa ja rentoutumista, Kemer on hyvä valinta. Kaupunkia ympäröi vehreä luonto oliivi- ja appelsiinilehtoineen ja Pinja-metsäisine vuorineen.

Rannat
Tunnetuimmat rannat ovat City Beach ja Moonlight Beach. City Beach on lähellä kaupungin keskustaa ja tarjoaa kristallinkirkkaine vesineen hyvät mahdollisuudet snorklaukseen. Moonlight Beach on karkeahiekkainen ja matalavesinen. Moonlight Beach on täydellinen paikka viettää leppoisaa iltapäivää yhdessä monista rantabaareista tai harrastaa vesiurheilua.

Ostokset
Pääkadun viihtyisistä kaupoista löydät vaatteita, kenkiä, ruokaa, hedelmiä ja vihanneksia. Antalyan ostosparatiisiin pääset helposti paikallisbussilla Kemerin linja-autoasemalta.

Yöelämä
Aurinkoisen rantapäivän jälkeen niin paikalliset kuin turistitkin kokoontuvat Moonlight Beach -puistoon kylmälle oluelle tai kupilliselle kahvia. Kaikkein nuorimmilla matkailijoilla on myös puuhaa; täältä löytyy minigolfratoja, pomppulinna sekä suuri leikkipuisto. Kahviloiden ja ravintoloiden ruokalistat ovat monipuolinen valikoima turkkilaisia- ja kansainvälisiä herkkuja. Moonlight Beach on täynnä elämää myöhään iltaan saakka ja ilta jatkuu aina aamutunneille asti iloisessa seurassa kaupungin diskoissa.

Tietoa Kemeristä
Lentoaika: Arvioitu lentoaika Helsinki-Antalya on noin 4 tuntia.
Kuljetus: Kuljetus Antalyan lentokentältä Belekin ensimmäiseen hotelliin kestää noin tunnin (Antalya lentokenttä-Kemer n. 60km). Kuljetus tapahtuu Mixx Travel -henkilöstön tai paikallisen edustajamme kanssa. Bussissa ei välttämättä ole opasta, jolloin annamme tarvittavan opastuksen lentokentällä.
Aikaero: Suomen aika + 1 tunti (talviaika) Suomen aika  (kesäaika). Erillinen kesä- ja talviaika ei ole Turkissa käytössä.
Maakoodi: Valitse +90 ja puhelinnumero. Soittaaksesi Suomeen, valitse numero +358 ja sen jälkeen puhelinnumero (älä unohda poistaa puhelinnumeron ensimmäistä 0)
Rokotus: Ota yhteys lääkäriin tai Terveyden- ja hyvinvoinnin laitokseen (www.thl.fi).
Väkiluku: Kemerissä asuu noin 49 000 asukasta.
Ravintolahinnat : 2 ruokalajin illallisen keskihinta on noin 20€ per henkilö. Olut maksaa noin 4€.
Hintataso: Yleinen hintataso on noin 45% edullisempi Suomeen verrattuna, esim. vesipullo 0,50€, savukkeet 2,5€, olut noin 4€.
Rannat: Kemerissä on kaksi rantaa, kaupungin kirkasvetinen ranta (pienikivinen),  ”City beach” ja länsipuolella sijaitseva karkeahiekkainen Moonlight Beach, joka on myös matala. Aurinkotuoleja ja-varjoja on saatavana maksua vastaan.
Yöelämä: Lukuisia ravintoloita, baareja ja diskoja.
Aktiviteetit: Vesiurheilu, sukellus, koskenlasku, tennis, jalkapallo, minigolf jne.
Raha: Rahaa voi vaihtaa pankeissa, posteissa, yksityisissä rahanvaihtopisteissä sekä hotellien vastaanotoissa.  Luottokortit maksuvälineinä hyväksytään rajoitetusti.
  
Juhlapäivät 2024
Uudenvuodenpäivä: 1. tammikuuta. 
Lastenpäivä: 23. huhtikuuta. 
Työntekijöidenpäivä (Vappu): 1. toukokuuta. 
Atatürkin muistopäivä ja nuorten urheilupäivä:19.5
Demoratian ja kansan päivä: 15.7
Voitonpäivä: 30. elokuuta.
Tasavallanpäivä: 28.-29. lokakuuta.
 
Ramadan: 11.3.24 alkaa muslimien pyhä kuukausi Ramadan, joka loppuu 10.4.24. Ramadan päättyy kolmen päivän Seker bayramiin (Sokerijuhla) 10.-12.4.24. Tänä aikana kaupat voivat olla suljettuina ja saatat huomata, että palvelutaso on normaalia alhaisempi. 
Kurban Bayram (Uhrijuhla): 16.-19.6.2024 
 
Sää:


Tammi Helmi Maalis Huhti Touko Kesä
16°c 14°c 16°c 22°c 25°c 28°c
Heinä Elo Syys Loka Marras Joulu
33°c 33°c 29°c 26°c 22°c 18°c