• Minun matkani
 • Soitamme sinulle
  Nimi Sukunimi
  Puhelinnumero
  Sähköposti
  Päivämäärä
  Koska haluaisit meidän soittavan?
  Lähetä soittopyyntö
 • 09 4245 4208
Näytä lisää kuvia
Lycasti Hotel
Tavronitis 73006, Chania Crete Näytä kartta
Facilities

Lycasti Apart Hotel on pieni huoneistohotelli, joka sijaitsee pienessä Tavronitiksen kylässä, noin 18 kilometriä Haniasta länteen.


Palmujen ja rehevien kasvien ympäröimästä viihtyisästä allasalueesta tulee nopeasti hotellivieraiden kokoontumispaikka. Täällä voit nauttia auringosta tai rentoutua varjossa palmun alla hyvän kirjan parissa. Hotellissa on myös pieni ravintola, jossa tarjoillaan joka päivä aamiainen.


Hotelli on sisustettu tyylikkäästi lämpimin värein. Täällä majoitut huoneistoissa, joten sinulla on vapaus valmistaa omat ateriasi.

Huoneet

Yksiö

Tyylikkäitä, yksinkertaisesti kalustettuja huoneistoja kolmelle hengelle. Kaikissa huoneistoissa on yhdistetty makuuhuone/olohuone ja avokeittiö. Huoneistoissa on parivuode tai kaksi erillistä vuodetta, vuodesohva, minikeittiö tarvittavilla keittiövälineillä, ilmastointi, tallelokero (maksullinen) ja parveke tai terassi. Kylpyhuoneessa kylpyamme tai suihkukaappi, wc ja hiustenkuivaaja.


Superior yksiö

Tyylikkäitä, yksinkertaisesti kalustettuja huoneistoja kolmelle hengelle. Kaikissa huoneistoissa on yhdistetty makuuhuone/olohuone avokeittiöllä sekä sohvanurkkaus. Huoneistoissa on parivuode tai kaksi erillistä vuodetta, vuodesohva, minikeittiö tarvittavilla keittiövälineillä, ilmastointi, tallelokero (maksullinen) ja parveke tai terassi. Kylpythuoneessa kylpyamme tai suihkukaappi, wc ja hiustenkuivaaja.


Kaksio

Tyylikkäitä, yksinkertaisesti kalustettuja huoneistoja neljälle hengelle. Kaikissa huoneistoissa on makuuhuone (parvella), jossa parivuode tai kaksi erillistä vuodetta sekä yhdistetty makuuhuone/olohuone, jossa kaksi erillistä vuodetta tai vuodesohva ja avokeittiö. Huoneistoissa on minikeittiö tarvittavilla keittiövälineillä, ilmastointi, tallelokero (maksullinen) ja parveke tai terassi. Kylpyhuoneessa kylpyamme tai suihkukaappi, wc ja hiustenkuivaaja.

Ruoka & Juoma
Ei aterioita
Lisämaksulliset palvelut

Huomaa, että hinnat ovat suuntaa antavia ja voivat muuttua kauden aikana.


Kreikan viranomaiset perivät veroa hotellimajoituksesta. Vero vaihtelee hotellin luokituksen (tähtien määrä) ja majoituksen keston mukaan. Vero on maksettava suoraan hotellille sisäänkirjautumisen yhteydessä. Huomaa että Mixx Travelin hotelliluokitus voi poiketa virallisesta hotelliluokituksesta. Näissä tapauksissa vero maksetaan virallisen luokituksen mukaan.

 

Hinnat per huone / huoneisto per yö:

Hotelli / huoneistohotelli 1-2 tähteä: 0,50 euroa

Hotelli / huoneistohotelli 3 tähteä: 1,50 euroa

Hotelli / huoneistohotelli 4 tähteä: 3 euroa

Hotelli / huoneistohotelli 5 tähteä: 4 euroa

Näytä lisää Näytä vähemmän
Info
Allas - Ravintola - Baari - Ilmainen Wi-Fi
Löydä täydellinen lomasi
Pelkkä hotelli
Lento + Hotelli
Alkaen
Matkakohde
Päivämäärä
päivää
Matkustaja
2
Aikuinen
Lapsia
0-12 Vuotta
1.Lapsen ikä
2.Lapsen ikä
3.Lapsen ikä
4.Lapsen ikä
5.Lapsen ikä
OK
Lisää huoneita