• Minun matkani
 • Soitamme sinulle
  Nimi Sukunimi
  Puhelinnumero
  Sähköposti
  Päivämäärä
  Koska haluaisit meidän soittavan?
  Lähetä soittopyyntö
 • 09 4245 4208
Näytä lisää kuvia
Lycasti Hotel
TrustYou Tooltip Text
Tavronitis 73006, Chania Crete
Hotelli
Lycasti Apart Hotel-yksinkertainen huoneistohotelli, joka sijaitsee pikkukaupungissa Tavronitisissä, noin. 18 km Haniasta länteen. Täällä ei ole monia palveluja eikä tiloja, mutta täällä on hyvä ilmapiiri, ja henkilökunta tekee kaikkensa saadakseen hotellin vieraat tuntemaan olonsa kotoisaksi.
 
Viihtyisä allasalue, jota ympäröivät puut ja rehevät pensaat, on hotellin vieraiden suosima kokoontumispaikka. Täällä voit nauttia auringosta tai rentoutua kirjan parissa suuressa puutarhassa, varjossa puun alla. Hotellissa on myös pieni ravintola, josta voit ostaa aamiaisen ja yksinkertaisia aterioita.
Huoneet
Studio 24 m2
Yksinkertaisesti sisustettu studio kolmelle. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta, vuodesohva. Keittiönurkkaus yksinkertaisilla keittiövälineillä. Ilmastointi, tallelokero (lisämaksullinen), parveke tai terassi. Kylpyhuoneessa suihku, wc ja hiustenkuivaaja.
 
Superior studio 28 m2
Yksinkertaisesti sisustettu studio kolmelle. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta, vuodesohva. Keittiönurkkaus yksinkertaisilla keittiövälineillä. Ilmastointi, tallelokero (lisämaksullinen), parveke tai terassi. Kylpyhuoneessa suihku, wc ja hiustenkuivaaja.
 
Kaksio
Yksinkertaisesti sisustettu kaksio neljälle. Vuodeparvella parivuode tai kaksi erillistä vuodetta, yhdistetyssä makuu- /olohuoneessa kaksi erillistä sänkyä tai vuodesohvaa. Keittiönurkkaus yksinkertaisilla keittiövälineillä. Ilmastointi, tallelokero (lisämaksullinen), parveke tai terassi. Kylpyhuoneessa suihku, wc ja hiustenkuivaaja.
Ruoka & Juoma
Ei aterioita
Emme voi taata erikoisruokavaliota tai esim. allergiaystävällistä huonetta. Voit esittää toiveen asiasta tai olla yhteydessä suoraan hotelliin.
 
Alkoholia ei tarjoilla alle 18 -vuotiaille.

Ulkokahviloita, baareja, uima-altaita ja muuta toimintaa/tiloja voi olla suljettuna matalasesongin ja huonon sään aikana. Hotelli voi muuttaa aukioloaikoja ilman erillistä ilmoitusta Mixx Travelille.
 
Tarjoilu rannalla ja allas-/rantapyyhkeet ja aurinkovarjot/-tuolit rannalla eivät sisälly matkapakettiin, jos toisin ei mainita. Hintatiedustelut/maksu suoraan hotellista/hotellille.

Hotellia ympäröiviltä kaduilta, läheisistä hotelleista, hotellin omista palveluista jne. saattaa kantautua kovia ääniä.

Lue lisää: Kohteessa-Mixxtravel


Lisämaksulliset palvelut
Huomaa, että hinnat ovat suuntaa-antavia ja voivat muuttua kauden aikana.

Kreikan viranomaiset perivät veroa hotellimajoituksesta. Vero vaihtelee hotellin luokituksen (tähtien määrä) ja majoituksen keston mukaan. Vero on maksettava suoraan hotellille sisäänkirjautumisen yhteydessä. Huomaa että Mixx Travelin hotelliluokitus voi poiketa virallisesta hotelliluokituksesta. Näissä tapauksissa vero maksetaan virallisen luokituksen mukaan.
 
Hinnat per huone / huoneisto per yö:
Hotelli / huoneistohotelli 1-2 tähteä: 1.5€
Hotelli / huoneistohotelli 3 tähteä: 3€
Hotelli / huoneistohotelli 4 tähteä: 7€
Hotelli / huoneistohotelli 5 tähteä: 10€

Näytä lisää Näytä vähemmän
Info
Allas-Ravintola-Baari-Ilmainen WiFi 
Ranta 1km-Hania 18km
Löydä täydellinen lomasi
Pelkkä hotelli
Lento + Hotelli
Alkaen
Matkakohde
Päivämäärä
päivää
Matkustaja
2
Aikuinen
Lapsia
0-12 Vuotta
Lasten iät nuorimmasta vanhimpaan
1.Lapsen ikä
2.Lapsen ikä
3.Lapsen ikä
4.Lapsen ikä
5.Lapsen ikä
OK
Lisää huoneita