• Minun matkani
 • Soitamme sinulle
  Nimi Sukunimi
  Puhelinnumero
  Sähköposti
  Päivämäärä
  Koska haluaisit meidän soittavan?
  Lähetä soittopyyntö
 • 09 4245 4208
Näytä lisää kuvia
Sun Hotel by En Vie Beach
Güller Pınarı, Ahmet Tokuş Blv. No:24, 07400 Näytä kartta
Facilities

Sun Hotel by En Vie Beach (entinen Sun Hotel) sijaitsee kirjaimellisesti rannalla, aivan alkuperäisen En Vie Beach -hotellin vieressä. Rakennuksessa tehtiin mittava remontti talven 2020-2021 aikana, ja nykyään hotelli toimii lisälaajennuksena En Vie Beachille - pienelle mutta eksklusiiviselle boutique-hotellille, joka on sisustettu skandinaaviseen tyyliin.

 

Hotelli jakaa tilat En Vie Beachin kanssa, ja siellä sijaitsevat myös ravintola ja baari. Molemmat ovat suosittuja, ja niissä käy myös usein vieraita, jotka eivät yöpy hotellissa, varsinkin iltaisin.

 

Hotellilta on suora yhteys rannalle, jossa voit vieraana käyttää aurinkotuoleja ja -varjoja ilmaiseksi. Hotellin minialtaassa voit vilvoitella kuumina päivinä – se ei kuitenkaan sovellu uimiseen.

 

Hotelli on aikuisten hotelli (+16v), mutta lapsilla on pääsy sekä ravintolaan että rannalle.

 

Langaton internetyhteys on saatavilla koko hotellissa. Huomaa kuitenkin, että yhteys on usein sekä hidas että epävakaa, joten elokuvien jne. suoratoisto ei ole mahdollista.

 

Rantapyyhkeitä voi vuokrata. Paviljongit / Cabanas rannalla maksua vastaan.

Huoneet

Standardihuone

Tyylikkäät huoneet 2 hengelle lisävuoteella. Kaikissa huoneissa on parivuode tai 2 erillistä vuodetta, ilmastointi, tallelokero, TV, minibaari (lisämaksu), puhelin ja parveke. Kylpyhuoneessa suihku, wc ja hiustenkuivaaja.

 

Standardihuone merinäköalalla

Tyylikkäät huoneet 2 hengelle. Kaikissa huoneissa on parivuode tai 2 erillistä vuodetta, ilmastointi, tallelokero, TV, minibaari (lisämaksu), vedenkeitin, puhelin ja parveke. Kylpyhuoneessa suihku, wc ja hiustenkuivaaja.

Ruoka & Juoma

Aamiainen sisältyy.

Näytä lisää Näytä vähemmän
Löydä täydellinen lomasi
Pelkkä hotelli
Lento + Hotelli
Alkaen
Matkakohde
Päivämäärä
päivää
Matkustaja
2
Aikuinen
Lapsia
0-12 Vuotta
1.Lapsen ikä
2.Lapsen ikä
3.Lapsen ikä
4.Lapsen ikä
5.Lapsen ikä
OK
Lisää huoneita