• Minun matkani
 • Soitamme sinulle
  Nimi Sukunimi
  Puhelinnumero
  Sähköposti
  Päivämäärä
  Koska haluaisit meidän soittavan?
  Lähetä soittopyyntö
 • 09 4245 4208
Näytä lisää kuvia
Sun Hotel by En Vie Beach
TrustYou Tooltip Text
Güller Pınarı, Ahmet Tokuş Blv. No:24, 07400
Hotelli
Sun Hotel by En Vie Beach (entinen Sun Hotel) sijaitsee kirjaimellisesti rannalla, aivan alkuperäisen En Vie Beach -hotellin vieressä. Rakennuksessa tehtiin mittava remontti talven 2020-2021 aikana, ja nykyään hotelli toimii lisälaajennuksena En Vie Beachille - pienelle mutta eksklusiiviselle boutique-hotellille, joka on sisustettu skandinaaviseen tyyliin.
 
Hotelli jakaa tilat En Vie Beachin kanssa, ja siellä sijaitsevat myös ravintola ja baari. Molemmat ovat suosittuja, ja niissä käy myös usein vieraita, jotka eivät yöpy hotellissa, varsinkin iltaisin.
 
Hotellilta on suora yhteys rannalle, jossa voit vieraana käyttää aurinkotuoleja ja -varjoja ilmaiseksi. Hotellin minialtaassa voit vilvoitella kuumina päivinä – se ei kuitenkaan sovellu uimiseen.
 
Hotelli on aikuisten hotelli (+16v), mutta lapsilla on pääsy sekä ravintolaan että rannalle.
 
Langaton internetyhteys on saatavilla koko hotellissa. Huomaa kuitenkin, että yhteys on usein sekä hidas että epävakaa, joten elokuvien jne. suoratoisto ei ole mahdollista.
 
Rantapyyhkeitä voi vuokrata. Paviljongit / Cabanas rannalla maksua vastaan.
Huoneet
Standardihuone
Tyylikkäät huoneet 2 hengelle lisävuoteella. Kaikissa huoneissa on parivuode tai 2 erillistä vuodetta, ilmastointi, tallelokero, TV, minibaari (lisämaksu), puhelin ja parveke. Kylpyhuoneessa suihku, wc ja hiustenkuivaaja.
 
Standardihuone (merinäköala)
Tyylikkäät huoneet 2 hengelle. Kaikissa huoneissa on parivuode tai 2 erillistä vuodetta, ilmastointi, tallelokero, TV, minibaari (lisämaksu), vedenkeitin, puhelin ja parveke. Kylpyhuoneessa suihku, wc ja hiustenkuivaaja.
Ruoka & Juoma
Aamiainen

Emme voi taata erikoisruokavaliota tai esim. allergiaystävällistä huonetta. Voit esittää toiveen asiasta tai olla yhteydessä suoraan hotelliin.

Alkoholia ei tarjoilla alle 18 -vuotiaille.

Ulkokahviloita, baareja, uima-altaita ja muuta toimintaa/tiloja voi olla suljettuna matalasesongin ja huonon sään aikana. Hotelli voi muuttaa aukioloaikoja ilman erillistä ilmoitusta Mixx Travelille.

Tarjoilu rannalla ja allas-/rantapyyhkeet ja aurinkovarjot/-tuolit rannalla eivät sisälly matkapakettiin, jos toisin ei mainita. Hintatiedustelut/maksu suoraan hotellista/hotellille.

Hotellia ympäröiviltä kaduilta, läheisistä hotelleista, hotellin omista palveluista jne. saattaa kantautua kovia ääniä.

Lue lisää: Kohteessa-Mixxtravel

Näytä lisää Näytä vähemmän
Info
Allas-Ravintola-Baari
Ranta 0m-Antalya lentoasema 127km
Löydä täydellinen lomasi
Pelkkä hotelli
Lento + Hotelli
Alkaen
Matkakohde
Päivämäärä
päivää
Matkustaja
2
Aikuinen
Lapsia
0-12 Vuotta
Lasten iät nuorimmasta vanhimpaan
1.Lapsen ikä
2.Lapsen ikä
3.Lapsen ikä
4.Lapsen ikä
5.Lapsen ikä
OK
Lisää huoneita