• Minun matkani
 • Soitamme sinulle
  Nimi Sukunimi
  Puhelinnumero
  Sähköposti
  Päivämäärä
  Koska haluaisit meidän soittavan?
  Lähetä soittopyyntö
 • 09 4245 4208

Maailmanluokan golf
Turkissa on upeita golfkenttiä ja sieltä löydät täydellisen golfmatkan kohtuulliseen hintaan verrattuna muihin suosittuihin golfkohteisiin. Täällä on hyvin hoidetut viheralueet ja väylät, hyvä palvelu, kauniit All Inclusive -hotellit ja miellyttävä ilmasto vuoden ympäri. Tarjoamme korkealaatuisia golfmatkoja Belekiin joka sijaitsee Turkin etelärannikolla noin 45 minuutin matkan päässä Antalyan lentokentältä sekä Kusadasiin joka sijaitsee Turkin länsirannikolla noin tunnin ajomatkan päässä Izmirin lentokentältä. Molemmissa kohteissa voit yhdistää maailmanluokan golfin aurinko-, ranta- ja kaupunkimatkaan.

 


Golfpaketin hintaan sisältyy hotelli- että pelimaksut. Turkissa saat enemmän vastinetta golfmatkallesi – katso meidän golfpakettimme niin huomaat miksi.

 


Suurin osa golfhotelleistamme sijaitsee hotellin omien kenttien vieressä. Jos kenttä on kauempana, hotelli tarjoaa aina kuljetuspalvelun kentälle. Sieltä löytyy palveluja, kuten klubitalo jossa baari ja ravintola, Pro Shop ja usein myös mahdollisuus varata personal trainer tai valmennusta. Useimmissa paikoissa on tarjolla myös välineiden korjausta ja huoltoa.

 


Lähes kaikissa golfhotelleissamme on All Inclusive tai Ultra All Inclusive, jossa ruoka ja juoma sisältyy hintaan aikaisesta aamusta iltamyöhään. Kaikissa hotelleissa on useita ravintoloita ja baareja sekä yleensä iltaisin musiikkiesityksiä ja/tai disko. Monissa hotelleissa voit myös hemmotella itseäsi SPA -keskuksessa – mikä on rentouttavaa ja ehkä tarpeellista pitkän golfpäivän jälkeen. Yhden asian voimme taata: Kun varaat golfmatkan Mixx Travelin kautta, saat rahoillasi fantastisen loman.