• Minun matkani
 • Soitamme sinulle
  Nimi Sukunimi
  Puhelinnumero
  Sähköposti
  Päivämäärä
  Koska haluaisit meidän soittavan?
  Lähetä soittopyyntö
 • 09 4245 4208

Kuljetus kohteessa

Kuljetus lentokentän ja hotellin välillä ei sisälly matkan hintaan, mutta sen voi ostaa erikseen. Kuljetuksessa on mukana paikallinen, skandinaavi tai englanninkielinen opas. On tärkeää, että saavut bussille mahdollisimman pian matkatavaroiden vastaanottamisen jälkeen. Bussi lähtee lentokentältä n. 1 tunti koneen laskeutumisen jälkeen. Jos passintarkastuksessa, matkatavaroiden toimituksessa tms. on viivettä, pyydä matkatoveriasi menemään bussille ja ilmoittamaan oppaille tai soita oppaiden palvelupuhelimeen - numero on lipussasi. Mixx Travel ei ole vastuussa, jos saavut myöhässä bussillesi, eikä korvaa, jos joudut itse ostamaan muun kuljetuksen.


Yksityinen kuljetus

Yksityinen kuljetus tarkoittaa, että sinut ja matkakumppanisi kuljetetaan samassa autossa tai minibussissa - riippuen siitä, kuinka monta teitä on. Yksityisen kuljetuksen hinta on kaikkien matkustajien kokonaishinta. Saapuessasi sinua on vastassa joko opas tai kuljettaja kyltin kanssa  jossa lukee nimesi, ja sitten ajatte suoraan hotellille lentokentältä. Yksityiskuljetuksen voit varata 1-5 tai 6-12 henkilölle (samassa varauksessa). Hinnat löydät täältä: Kuljetushinnat

Kuljetusten aikana olet itse vastuussa matkatavaroistasi. Sinun vastuullasi on varmistaa, että matkatavarat ovat linja-auton tavaratilassa ja että käsimatkatavaroita, päällysvaatteita jne. ei jätetä bussiin. Kun poistut bussista, on myös sinun vastuullasi varmistaa, että otat oikean matkalaukun. Jos otat vahingossa väärän matkalaukun, on sinun vastuullasi varmistaa, että matkalaukku toimitetaan oikealle omistajalle ja mahdollisesti tästä aiheutuvat kulut maksat sinä.
Huom. varattua ja maksettua kuljetusta ei voi perua.
 Jos et käytä tilattua kuljetusta, ilmoitathan asiasta joko asiakasneuvontaamme tai oppaalle saavuttaessa.
 
Kuljetus on ostettava ennen lähtöä. Emme voi taata, että bussissa on paikkaa, jos kuljetusta ei ole ostettu ennen matkaa.Pelkät lennot ja kuljetuksen ostaneiden vieraiden jättö-/hakupaikka:

Antalya lentoasema-Mixx Travel toimisto: Kizlarpinari mah. Ataturk cd. no.216 B, Alanya
Gazipasa lentoasema-Mixx Travel toimisto: Kizlarpinari mah. Ataturk cd. no.216 B, Alanya
Dalaman lentoasema-Almena City Hotel: Cildir mah. Kemal Elgin Bulvari no. 39, Marmaris
Hania lentoasema-Galini Seaview Hotel: Old National Road of Chania to Kissamos, Agia Marina, Hania
Rodos lentoasema-Evita Resort Hotel: Faliraki, Profitis Amoa, Rhodes

Huomaathan, että kuljetukset Kemeriin, Antalyaan, Belekiin, Sideen, Rethymnoon ja Heraklioniin eivät ole mahdollisia pelkät lennot ostaneille.

 Myös nouto paluumatkapäivänä tapahtuu täältä. Kotimatka hakuaika löytyy täältä: kotimatka.mixxtravel.fi n.24 tuntia ennen hakua.