• Minun matkani
 • Soitamme sinulle
  Nimi Sukunimi
  Puhelinnumero
  Sähköposti
  Päivämäärä
  Koska haluaisit meidän soittavan?
  Lähetä soittopyyntö
 • 09 4245 4208
 
Missä ovat Kemerin parhaat rannat?
Kuulostaako sukeltaminen turkoosinsiniseen mereen, jota ympäröivät appelsiinitarhat ja kauniit Taurus-vuoret, fantastiselta ? Silloin Kemerin rannat sopivat sinulle täydellisesti! Kemerissä on monia hyviä uintimahdollisuuksia, ja kaksi suosituinta rantaa ovat Kemer-ranta (kaupungin ranta) tai Moonlight Beach. Ne sijaitsevat vastakkaisilla puolilla suurta venesatamaa, jossa rannalla vietetyn päivän jälkeen voit istahtaa viihtyisässä kahvilassa ja ihailla purjeveneitä. Sekä Moonlight Beachin että Kemer-rannan varrelta löytyy ravintoloita, mahdollisuudet kokeilla vesiurheilua, ja vuokrattavissa on myös aurinkovarjoja ja aurinkotuoleja. Katso kaikki Mixx Travelin hotellit Kemerissä täältä

Kemer-ranta - ranta parhaalla uimavedellä
Sataman oikealla puolella on Kemer-ranta, joka koostuu pääosin mukulakivistä. Vesi täällä on kristallinkirkas-täydellinen niille, jotka haluavat snorklata. Täällä on myös mahdollisuus vesihiihtoon ja surffaukseen. On syytä muistaa, että täällä on melko paljon teräviä kiviä, joten jaloissa voi olla mukava käyttää rantakenkiä. Lapsiperheitä suosittelemme valitsemaan tämän rannan sijasta Moonlight Beachin. Moonlight Beach on yksi Turkin hienoimmista rannoista!
 
Viihtyisässä lahdessa sataman länsipuolella on Moonlight Beach. Rantaa pidetään yhtenä Turkin hienoimmista rannoista- karkeahiekkainen ja vesi kirkasta. Täällä voit kokeilla useita erilaisia vesiurheilulajeja tai nauttia olostasi yhdessä hyvistä rantabaareista, jos tarvitset virvokkeita tai haluat vain nauttia päivästäsi Moonlight Beachillä. Ranta on täydellinen lapsille, se on matala ja rannalta löytyy ravintoloita, vesipuistoja ja leikkikenttiä.
Lue oppaamme Kemeristä täältä

Muita rantoja Kemerissä ja sen ympäristössä
Ciralin ranta on noin. 45 minuuttia Kemeristä etelään. Rauhallinen ja erittäin luonnonkaunis ranta. Osa (Olympos-ranta) rannasta on luonnonsuojelualuetta muun muassa siksi, että merikilpikonnat munivat täällä.
Kemerin pohjoisosassa on Göynükin ranta. Jotkut Kemerin parhaista ja kalleimmista hotelleista sijaitsevat täällä, mutta voit silti ottaa aurinkoa ja uida täällä ilmaiseksi. Ranta on sekoitus hiekkaa ja kiviä ja melko lapsiystävällinen. Aurinkotuolit ja -varjot voi vuokrata.

Camyuva Beach sijaitsee 8 km:n päässä Kemerin keskustasta. Vesi täällä on ehkä puhtain ja kirkkain koko alueella! Rannalla on kaksi osaa, joista toinen on varattu hotellivieraille ja toinen kaikille avoin. Rannalla on baareja, ravintoloita ja mahdollisuus vuokrata aurinkotuoleja ja -varjoja. Ei kovin lapsiystävällinen koska vesi syvenee melko nopeasti.

Phaselis-ranta on tarkoitettu heille, jotka haluavat uida antiikin jalanjäljissä. Maksettuasi (pienen) sisäänpääsymaksun alueelle, mene alas jollekin kolmesta uimalahdesta, jotka muodostavat ranta-alueen. Kiviranta, jossa hyvät varjomahdollisuudet mäntyjen alla.

Tekirova-ranta on yksi Kemerin kuuluisimmista. Bussilla tai autolla Kemeristä matka tänne kestää noin 20 minuuttia. Suuri ranta kaikenlaisilla mukavuuksilla, mukaan lukien sukelluskeskus ohjaajineen.