• Minun matkani
 • Soitamme sinulle
  Nimi Sukunimi
  Puhelinnumero
  Sähköposti
  Päivämäärä
  Koska haluaisit meidän soittavan?
  Lähetä soittopyyntö
 • 09 4245 4208
 
Missä ovat Siden parhaat rannat?
Uinti meressä ja runsas määrä aurinkoa ovat itsestäänselvyyksiä, kun vierailet Sidessä. Täältä löydät myös kaksi Turkin Rivieran parasta hiekkarantaa, joilla on hienorakeista hiekkaa ja turkoosin sinistä vettä. Sidessä on kaksi päärantaa, joista voit valita; itäranta ja länsiranta. Rannat sijaitsevat kaupungin vastakkaisilla puolilla, joten asuitpa missä tahansa Siden alueella, olet lähellä jompaakumpaa rantaa. Länsirannalla on hieman isompi valikoima vesiurheilulajeja, ravintoloita sekä aurinkotuolien- ja varjojen vuokrauspisteitä kuin itärannalla, muutoin rannat ovat melko samanlaisia. On hyvä muistaa, että aurinkotuoleja voi yleensä käyttää ilmaiseksi, jos ostat juotavaa tai pientä purtavaa tuoleja vuokraavasta ravintolasta, johon menet päiväksi. Löydä hotelli Sidestä täältä

Länsiranta – täydellinen perheille
Siden länsiranta on yli 10 kilometriä pitkä ja erittäin suosittu lapsiperheiden keskuudessa. Hieno hiekka on loistava hiekkaleikkeihin ja suurten hiekkalinnojen rakentamiseen. Tarjolla on laaja valikoima ravintoloita, baareja ja vesiurheilumahdollisuuksia. Tämä on Siden paras ranta lapsiperheille-vesi on matalaa eikä vedessä ole paljon kiviä.
Itäranta – se hiljaisempi ranta. Siden itärannalla vesi muuttuu nopeasti syväksi toisin kuin länsirannalla. Jos haluat snorklata tai sukeltaa etkä halua mennä kauas rannalta päästäksesi pulahtamaan, on tämä sopivampi ranta sinulle. Vesi itärannalla paljon kirkkaampaa ja meno rauhallisempaa, sekä turisteja on tällä puolen vähemmän.
Ravintoloiden ja vesiurheilumahdollisuuksien tarjonta on hieman suppeampi, mutta riittävä upealle rantapäivälle. Koska vesi syvenee nopeasti ja rannikko on aallokkoisempaa, emme suosittele pienten lasten tuomista itärannalle. Lue lisää Sidestä täältä

Siden rantakatu
Käytä tilaisuutta hyväksesi, ja tee päiväkävely rantakadulla, joka kulkee aina Sidestä Kumköyyn ja Evrensekin kylään. Matkan varrella on useita viihtyisiä ravintoloita, joista löydät syötävää ja juotavaa pitkään auringonlaskunkin jälkeen.Rantakatu sopii hyvin lenkkireitiksi.