• Minun matkani
 • Soitamme sinulle
  Nimi Sukunimi
  Puhelinnumero
  Sähköposti
  Päivämäärä
  Koska haluaisit meidän soittavan?
  Lähetä soittopyyntö
 • 09 4245 4208

Anja, Sören ja Clara - Mixx Travelin ensimmäiset Testipilotit


Helmikuussa 2020 lähetimme tanskalaisen pariskunnan Anjan ja Sörenin sekä Clara vauvan ilmaiselle matkalle Alanyaan. Olimme ilmoittaneet mahdollisuudesta muutaman viikon ajan ja hakijoita oli noin 100. Maksoimme matkan ja maksuksi halusimme Testipilottien oman tarinan matkasta ja siitä millaista on käydä Alanyassa vauvan kanssa. Heidän kertomuksensa julkaistiin tanskalaisella Facebook-sivullamme. Tässä heidän tarinansa koottuna yhdelle sivulle joidenkin parhaiden kuvien kera.

Maanantai 24/2 - Ranta ja köysirata


Mikä upea ensimmäinen päivä Alanyassa!! Menimme mukavalle kävelylle rantaa pitkin, joka oli rauhallinen niin kuin helmikuussa kuuluukin olla. Rannalla oli vain vähän turisteja, mikä tarkoitti sitä, että saimme nauttia hiljaisuudesta ja meren aalloista. Aurinko lämmitti kasvojamme - ihanaa. Ostimme lipun köysiradalle, joka vei meidät tyylikkäästi Alanyan ylle kohoavaan vanhaan linnaan (otimme lastenvaunut ylös) ja WAU mikä näkymä. Sinun kannattaa nähdä se, jos tulet Alanyaan. Saimme raahattua vaunut rappusia ylös asti ja kävelimme vanhan linnoituksen ympäri.


Myöhemmin menimme alas vuoren toiselle puolelle, josta löysimme meren rannalta mukavan ja lapsiystävällisen ravintolan La Luna. Söimme hyvän lounaan ja ravintolassa oli lasten syöttötuoli, pieni leikkinurkkaus sekä hyvin tilaa wc:ssä vaipanvaihtoon. Täydellinen meille pienten lasten vanhemmille. Tänä iltana nautimme turkkilaisen aterian hotellin lähellä.


Tiistai 25.2. - Markkinat ja rannan leikkipaikat

Clara ja minä istumme ja odotamme hotellin kylpylässä, kun Sören on sisällä turkkilaisessa hamamissa. Sen jälkeen on minun vuoroni. Ei kannata jäädä paitsi hemmotteluista pelkästään siksi, että olemme lomalla vauvan kanssa, teemme kaiken vuorotellen.  Aloitimme päivän menemällä aidoille turkkilaisille markkinoille. Täällä on aina mahdollisuus tehdä hyvät kaupat ja tinkiä hieman hinnoista. Suosikkejani ovat värikkäät ruokatorit, joista löytyy vihanneksia, hedelmiä, mausteita, pähkinöitä ja paljon muuta. Kun Clara heräsi, menimme kävelylle rannalle etsimään leikkipaikkaa. Hän ei vielä paljon ymmärrä, mutta hän nautti värikkäistä palloista. Erityisesti rannalla löytyy lapsille löytyy paljon leikkikenttiä ja kaikenlaista toimintaa. Jälleen upea päivä Alanyassa!


Keskiviikko 26.2. - Dolmus

Tämän päivän hauskin kokemus oli bussimatka paikallisbussilla nimeltä dolmus. Voit hypätä kyytiin ja pois milloin haluat. Täällä on myös pysäkkejä, mutta joka kerta kun heilutimme kättä, kuljettaja pysähtyi ja päästi meidät kyytiin. Mikä palvelu. Päivään kuului myös pitkä kävely kävelykadulla, jonka varrelta löysimme täydellisen lounasravintolan. Saimme pöydän upealla näköalalla aivan rannalla. On surullista, että tämä on viimeinen päivämme, mutta meillä on ollut todella ihana pieni loma...Kaiken kaikkiaan Alanya on todella mukava kaupunki. Se on erittäin lapsiystävällinen ja turkkilaiset ovat erittäin ystävällisiä ja huomaavaisia ihmisiä mikä sopii täydellisesti kun matkustaa pienen vauvan kanssa. Suurimman osan ajasta suunnittelemme matkoja itse, mutta on ollut tosi mukavaa vain istua rauhassa kun Mixx Travel on huolehtinut kaikesta. Kaikki on toiminut hyvin lentojen, hotellin ja lentokenttäkuljetusten kanssa ja he ovat olleet hyviä keksimään ehdotuksia siitä, missä syödä, mitä nähdä,mitä kannattaa kokea, jne.
Torstai 27/2 – Takaisin kotona

Nyt olemme laskeutuneet Kastrupin lentokentälle ja olemme kotona muutaman mahtavan Alanyan päivän jälkeen. Olimme molemmat käyneet Alanyassa ennenkin, mutta se oli ennen kuin meistä tuli vanhempia - ja siksi tämä oli tavallaan uusi kokemus. Olen todella iloisesti yllättynyt kuinka lapsiystävällinen Alanya on.

Suosittelemme paikkaa lapsiperheille. Täällä tunnet olosi turvalliseksi ympäri vuorokauden ja kaikki ovat ystävällisiä ja huomaavaisia tullessasi vastaan isojen lastenvaunujen kanssa. Alanyassa on paljon leikkipaikkoja (kyllä ​​todella paljon!) Ja hieman isommille lapsille myös paljon tekemistä, kuten leikkipaikka, vesipuisto, ranta ja paljon muuta. Ravintoloissa joissa olimme oli syöttötuoleja ja joko erillinen lastenhoitohuone tai pöytä/hylly vaippojen vaihtamista varten ja he auttoivat mielellään vauvanruoan lämmittämisessä.Täällä voivat aikuiset tutustua nähtävyyksiin lasten kanssa. Voit nousta vuorelle köysiradalla, käydä kuumilla lähteillä, veneretkellä ja paljon muuta. On ollut ilo matkustaa Mixx Travelin kanssa. Matkatoimistoissa on se hieno asia, että ne huolehtivat kaikesta. Lennot ja hotellivaraukset sekä kuljetukset.  Lisäksi Mixx Travel on ollut todella hyvö keksimään ehdotuksia siitä, missä syödä, mitä tehdä, mitä nähdä, mitä kannattaa kokea. Annan lämpimät suositukseni!


Anja, Sören och Clara