• Minun matkani
 • Soitamme sinulle
  Nimi Sukunimi
  Puhelinnumero
  Sähköposti
  Päivämäärä
  Koska haluaisit meidän soittavan?
  Lähetä soittopyyntö
 • 09 4245 4208

Varaa lomamatkaasi lisäturva


Varauksen pitää tuntua varmalta ja turvalliselta

- lue täydellisestä Turvapaketistamme

Koskee Norwegian ja Pegasus tilauslentoja. Ei koske reittilentoja.


Jos haluat peruuttaa matkasi


Voit peruuttaa matkasi milloin tahansa ja saada kaikki rahasi takaisin (hinnasta vähennetään toimistokulut 40 € / henkilö ja mahdollinen peruutusturva), jos perut matkan viimeistään 60 päivää ennen suunniteltua lähtöä. Sinun tarvitsee vain lähettää meille sähköpostia ja me hoidamme loput.


Maksuttomat muutokset varaukseen


Nyt voit muuttaa matkasi lähtöpäivää entistä joustavammin. Voit muuttaa matkasi lähtöpäivän ilman muutoskuluja jos teet sen viimeistään 30 päivää ennen suunniteltua lähtöä - kunhan matka toteutuu saman kalenterivuoden aikana. Jos uusi matkasi on kalliimpi, maksat vain hintojen erotuksen. Jos uusi matkasi on halvempi, erotusta ei palauteta.

Jos matka peruuntuu Koronan takia = rahat takaisin


Harkitsetko matkan varaamista mutta et ole varma siitä, miltä maailma näyttää, kun on aika matkustaa? Varaa turvallisesti. Jos ulkoministeriö suosittelee olemaan matkustamatta siihen määränpäähän johon olet matkalla, saat 100 % hyvityksen ja varmistamme, että rahat ovat tililläsi viimeistään 14 päivän mutta yleensä jo 7 päivää peruutuksen jälkeen (vähennettynä mahdollinen peruutusturva).

Meihin voit luottaa


Koko Korona epidemian ajan (joka on ollut matkailualan suurin haaste) olemme huolehtineet siitä, että kohtelemme asiakkaitamme hyvin, ystävällisesti ja ammattimaisesti. Miten olemme onnistuneet siinä? Ruotsalaisella Trustpilot.se sivustolla olemme saaneet arvosanan 4,5 / 5.

Tiedämme että selviämme, katse kohti tulevaa kesää, haluamme tarjota Teille enemmän lomaa vähemmällä rahalla - kuten aina!

HUOM: Yllä olevat ehdot poikkeavat Mixx Travelin normaaleista käyttöehdoista ja voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta.