• Minun matkani
 • Soitamme sinulle
  Nimi Sukunimi
  Puhelinnumero
  Sähköposti
  Päivämäärä
  Koska haluaisit meidän soittavan?
  Lähetä soittopyyntö
 • 09 4245 4208

Belek on Turkin golfparatiisi. Vain 40 km Antalyasta itään, löydät tämän keitaan korkeatasoisine golfkenttineen. Yhdistä unelmalomasi parhaat puolet pelaamalla Euroopan suosituimmilla kentillä ja rentoutumalla lämpimillä, aurinkoisilla rannoilla. Belekistä löydät etelärannikon parhaat luxus hotellit.

Belek on huippuluokan ylellisyyttä. Paratiisi kaiken tasoisille golffareille. Täältä löytyvät Euroopan parhaimmat golfkentät kauniin luonnon ympäröiminä ja leuto sää takaa, että golfmahdollisuudet ovat miltei rajattomat. Hotellit ovat korkeatasoisia ja palveluita on tarjolla runsaasti. Golfin lisäksi aktiivista lomaa voi viettää esimerkiksi vesiurheilun tai tenniksen parissa. Maakunnan pääkaupunki Antalya, joka sijaitsee 35 kilometrin päässä, tarjoaa monipuoliset ostosmahdollisuudet.


Rannat
Karkeahiekkainen ranta on kilometrejä pitkä ja kuuluu osittain hotelleille. Täällä voit nauttia rentouttavasta rantalomasta ystävällisen henkilökunnan hemmotellessa sinua. Belek on myös lapsiperheiden suosiossa ja useimmissa hotelleissamme on oma vesipuisto.

Uhanalainen suuri merikilpikonna, Caretta Caretta, munii tietyissä paikoissa rannalla (heinä-elokuu).  Tästä syystä emme suosittele liikkumista ulkona pimeäntulon jälkeen kilpikonnien pesimäaikaan.

Ostokset

Belekin kaupungissa on pienehkö paikallinen keskus, ”Belek citycenter”, jossa on ravintoloita, kahviloita ja viihtyisä tori. Kapeilta kujilta löytyy kauppoja, joissa on laadukkaita vaatteita, matkamuistoja ja paikallisia tuotteita. Kerran viikossa, lauantaisin,  on myös suuret markkinat Serikin linja-autoaseman läheisyydessä. Jos rakastat shoppailua, suosittelemme Antalyaa. Antalyasta löydät suuret ostoskeskukset, merkkiliikkeet ja markkinat. Pääset sinne helposti paikallisbussilla tai taksilla.


Ravintolat ja yöelämä

Belekin keskustasta löydät ravintoloita, jotka tarjoilevat niin turkkilaisia kuin kansainvälisiä aterioita. Belekin hotellien ruokalistat ovat laaja valikoima aterioita kaikkialta maailmasta ja hotellien yökerhot takaavat, että tunnelma on huipussaan aamutunneille asti.

 


Tietoa Belekistä

Lentoaika: Arvioitu lentoaika Helsinki-Antalya on noin 4 tuntia.

Kuljetus: Kuljetus Antalyan lentokentältä Belekin ensimmäiseen hotelliin kestää noin 30 min. (35 km). Kuljetus tapahtuu Mixx Travel -henkilöstön tai paikallisen edustajamme kanssa. Bussissa ei välttämättä ole opasta, jolloin annamme tarvittavan opastuksen lentokentällä.

Passi ja viisumi: Suomen kansalaiset eivät tarvitse viisumia alle kolmen kuukauden lomamatkoja varten. Passin tulee olla voimassa 6 kuukautta kotiinpaluun jälkeen. Jos et ole Suomen kansalainen, ota yhteyttä Turkin lähetystöön, puh.:09 6122 6100 

Aikaero: Suomen aika + 1 tunti (talviaika) Suomen aika  (kesäaika). Erillinen kesä- ja talviaika ei ole Turkissa käytössä.

Maakoodi: Valitse +90 ja puhelinnumero. Soittaaksesi Suomeen, valitse numero +358 ja sen jälkeen puhelinnumero (älä unohda poistaa puhelinnumeron ensimmäistä 0)

Rokotus: Ota yhteys lääkäriin tai Terveyden- ja hyvinvoinnin laitokseen (www.thl.fi).

Väkiluku: Belekissä asuu noin 10 000 asukasta, väkiluku nousee kesällä noin 25 000 asukkaaseen.

Ruoka: Kahden ruokalajin illallisen keskimääräinen hinta on noin 14 € henkilöä kohti. Olut maksaa noin 2,5 €.

Hintataso: Yleinen hintataso on noin 45 % edullisempi Suomeen verrattuna, esim. vesipullo 0,3 €, savukkeet 2 €, olut 1,7 €.

Rannat: Pitkät karkeahiekkaiset rannat, osittain hotellien omistuksessa.

Yöelämä: Ravintoloita/kahviloita Belekin keskustassa, hotelleissa ja golfklubeilla.

Aktiviteetit: Golf, vesipuisto, vesiurheilu, sukellus, koskenlasku, tennis, jalkapallo jne.

Raha: Rahaa voi vaihtaa pankeissa, posteissa, yksityisissä rahanvaihtopisteissä sekä hotellien vastaanotoissa.  Luottokortit maksuvälineinä hyväksytään rajoitetusti.

 


Juhlapäivät 2022
Uudenvuodenpäivä 1. tammikuuta. 
Lastenpäivä 23. huhtikuuta. 
Työntekijöidenpäivä (Vappu) 1. toukokuuta. 
19. toukokuuta on Atatürkin muistopäivä ja nuorten urheilupäivä. 
Ramadan: 2.4.2022 alkaa muslimien pyhä kuukausi Ramadan, joka loppuu 1.5.2022. Ramadan päättyy kolmen päivän Seker bayramiin (Sokerijuhla) 2 - 4.5.2022. Tänä aikana kaupat voivat olla suljettuina ja saatat huomata, että palvelutaso on normaalia alhaisempi. 
Voitonpäivä 30. elokuuta.
Kurban Bayram (Uhrijuhla) 8.7 - 12.7.2022. 

 
Sää
tammi                helmi                  maalis                huhti                  touko                 kesä                   
16 ° C                 14 ° C                 16 ° C                 22 ° C                 25 ° C                 28 ° C

heinä                  elo                       syys                    loka                     marras               joulu                  
33 ° C                 33 ° C                  29 ° C                 26 ° C                  22 ° C                 18 ° C