• Minun matkani
 • Soitamme sinulle
  Nimi Sukunimi
  Puhelinnumero
  Sähköposti
  Päivämäärä
  Koska haluaisit meidän soittavan?
  Lähetä soittopyyntö
 • 09 4245 4208

Kaikki lentämisestä


SunExpress
SunExpress on turkkilainen lentoyhtiö, joka perustettiin vuonna 1989 Turkish Airlinesin ja Lufthansan tytäryhtiönä. SunExpress sijaitsee Antalyassa, ja vuonna 2014 sillä oli yli 7 miljoonaa matkustajaa.

Matkatavarat
Kaikki yli 2 -vuotiaat matkustajat voivat tuoda 20 kg matkatavaraa + 8 kg käsimatkatavaraa (55 x 40 x 23 cm) ilman lisämaksua. Alle 2 -vuotiaat voivat tuoda lastenvaunun / rattaat ilman lisämaksua. Huomaa, että mahdollisen ylipainon hinta on 10 euroa kilolta. Nykyisten sovellettavien EU -sääntöjen mukaan yksittäinen matkatavara voi painaa enintään 32 kg.

Istumapaikkojen varaus ja ruoka lennolla
SunExpress -lennoillamme voit varata istumapaikan ja tilata ruokaa lennolle aikaisintaan 21 päivää ja viimeistään 5 päivää ennen lähtöä. Voit varata istumapaikan ja tilata ruokaa osoitteesta: http://www.sunexpress.com/en/before-the-journey/add-service

Täytä "Book extras for your flight". Booking code = varausnumerosi (esim. MIXX123456). Tour operator  = Mixx Travel

Erikoismatkatavarat
Haluatko ottaa mukaan esim. urheiluvälineitä tai muita erikoismatkatavaroita? Käytä seuraavaa linkkiä: sunexpress.com/en/luggage/sportsspecial-baggage

 

 

Pegasus Airlines

Pegasus Airlines on turkkilainen lentoyhtiö, joka on perustettu vuonna 1990. Pegasus Airlines sijaitsee Istanbulissa ja lentää sekä tilaus- että reittilentoja yli 100 kohteeseen sekä Turkissa että Euroopassa.

Matkatavarat
Kaikki yli 2 -vuotiaat matkustajat voivat tuoda 20 kg matkatavaraa + 8 kg käsimatkatavaraa ilman lisämaksua. Alle 2 -vuotiaat voivat tuoda lastenvaunun / rattaat ilman lisämaksua. Huomaa, että mahdollisen ylipainon hinta on 10 euroa kilolta. Nykyisten sovellettavien EU -sääntöjen mukaan jokainen matkatavara voi painaa enintään 32 kg.

Istumapaikkojen varaus ja ruoka laivalla
Pegasus Airlinesin lennoilla et voi varata istumapaikkaa. Ruokaa ei voi tilata lennolle, mutta koneessa on mahdollisuus ostaa juomia ja välipaloja.

Erikoismatkatavarat
Haluatko ottaa mukaan esim. urheiluvälineitä tai muita erikoismatkatavaroita? Käytä seuraavaa linkkiä: https://www.flypgs.com/sv/anv%C3%A4ndbar-infomation/information-om-flyg/extrafun function

 

 

Turkish Airlines
Turkish Airlines on Turkin kansallinen lentoyhtiö, jonka kotipaikka on Istanbul. Yhtiö on perustettu vuonna 1933. Lentoyhtiö lentää säännöllisesti 279 kohteeseen ympäri maailmaa.

Ruoka ja juoma sisältyvät lipun hintaan.
Matkatavarat
Kaikki yli 2 -vuotiaat matkustajat voivat tuoda 30 kg matkatavaraa + 8 kg käsimatkatavaraa ilman lisämaksua. Alle 2 -vuotiaat voivat tuoda lastenvaunun / rattaat ilman lisämaksua. Huomaa, että mahdollisen ylipainon hinta on 10 euroa kilolta. Nykyisten sovellettavien EU -sääntöjen mukaan jokainen matkatavara voi painaa enintään 32 kg. Kun matkustat Turkish Airlinesilla, saat matkaliput  sähköisesti 2-3 päivää ennen lähtöpäivää.

HUOMAUTUS
Varmista, että kaikki nimet on kirjoitettu oikein, että lipun nimet vastaavat passin nimiä ja että oikea syntymäaika on ilmoitettu. Turkish Airlines sallii nimen muuttamisen enintään 3 kirjaimella oston jälkeen. Suuria muutoksia ei sallita, ei edes lisämaksusta. Nämä ovat lentoyhtiön säännöt, eikä Mixx Travel ole vastuussa tästä.

 

 

YLEISTÄ TIETOA

APU LENTOASEMALLA
Jos tarvitset apua lentokentällä, on tärkeää, että annat Mixx Travelille tietoa tästä mahdollisimman pian ja hyvissä ajoin ennen lähtöä.


PALVELUT LENNOLLA
Koneessa on mahdollista ostaa ruokaa, juomia, kahvia ja teetä. Koneessa on saatavilla myös pieni valikoima verovapaita tuotteita.

 

Raskaana olevat matkustajat
SunExpress ottaa vastaan raskaana olevia matkustajia 35 raskausviikkoon  saakka. Huomaa, että Turkin lentokentillä on erittäin tiukat säännöt raskaana oleville matkustajille ja suosittelemme,että otat mukaan englanninkielisen lääkärintodistuksen omalta lääkäriltäsi. Mixx Travel ei ole vastuussa, jos sinut hylätään lennolta raskauden takia.

 

PASSI JA VIISUMI
Suomen kansalaiset eivät tarvitse viisumia Turkkiin niin kauan kuin matkan pituus on alle 3 kuukautta. Passin on oltava voimassa vähintään 150 päivää sen jälkeen, kun olet palannut Suomeen Turkista. Passissa on oltava tyhjiä sivuja Turkkiin tullessa, muuten sinulta voidaan evätä pääsy maahan. Suomen kansalaiset tarvitsevat viisumin Jordaniaan. Tämä on saatavilla ilmaiseksi saavuttaessa Aqaban lentokentälle. Passin on oltava voimassa 6 kuukautta paluumatkan jälkeen. Huomaa, että väliaikainen passi ei ole voimassa Jordaniaan matkustettaessa. Jos olet jonkun muun maan kansalainen, ota yhteys oman maasi edustustoon saadaksesi lisätietoa sinua koskevista passi- ja viisumivaatimuksista.