• Minun matkani
 • Soitamme sinulle
  Nimi Sukunimi
  Puhelinnumero
  Sähköposti
  Päivämäärä
  Koska haluaisit meidän soittavan?
  Lähetä soittopyyntö
 • 09 4245 4208


Mixx Travel etsii skandinaavista henkilöstöä Alanyan Call Centeriin. Puhutko tanskaa, ruotsia, norjaa tai suomea ja haaveiletko työskentelystä ja asumisesta Alanyan auringossa? Nyt on voit hakea töihin Mixx Travelin Call Centeriin. Työskentelet toimistollamme Kleopatra Beachillä Alanyassa ja työtehtäviisi kuuluvat matkojen myynti, asiakaspalvelu puhelimitse sekä vastaat asiakkaiden kysymyksiin puhelimitse, sähköpostitse ja sosiaalisessa mediassa. Etsimme 2 tanskankielistä, 2 ruotsinkielistä ja 1 norjankielistä asiakaspalvelijaaMe tarjoamme asunnon, hyvän palkan sekä vakuutukset ja työluvat. 


Jos kiinnostuit, lähetä hakemus sähköpostilla myyntipäälliköllemme Jannie Christensenille jc@mixxtravel.dk 

Please send your application in English.Haluatko matkaoppaaksi tulevalle sesongille? 

 

Unelmoitko asumisesta ja työskentelemisestä Turkissa? Palatko halusta tarjota hyvää palvelua?

Oletko hyvä myyjä ja oikea joukkuepelaaja? Jos vastasit kaikkiin kysymyksiin kyllä, voit olla etsimämme henkilö!

Juuri nyt etsimme oppaita kaudelle 2022. 

 

Yhdessä mahtavan skandinaavisten oppaiden tiimin kanssa vastaatte siitä että Mixx Travelin asiakkailla on fantastinen loma. 

Vaatimuksena on hyväksytysti suoritettu matkaoppaan tutkinto. Aikaisempi kokemus palvelu- tai matkailualalta on lisäetu. Olet 20-vuotta täyttänyt ja sinulla on ajokortti. Osaat puhua ja kirjoittaa suomea, ruotsia ja englantia. Muiden skandinaavisten kielten osaaminen on etu, mutta ei vaatimus. Matkaoppaan työ Mixx Travelilla on monipuolista, sisältäen lentokenttäkuljetukset, tervetuliaistilaisuudet, hotellitapaamiset, retket ja konttorityön.

 

Etsimme matkaoppaita, jotka voivat työskennellä koko sesongin ajan, mutta tarvitsemme myös oppaita vain korkeasesongin ajaksi. 

 

Kuulostaa kiinnostavalta?

Lähetä hakemuksesi englanniksi, CV ja kopio matkaoppaan tutkinnosta osoitteella bh@mixxtravel.dk