Soitamme sinulle
Nimi Sukunimi
Puhelinnumero
Sähköposti
Koska haluaisit meidän soittavan?

09 4245 4208

Ennen matkaasi  


MATKAKOHTEEN VALINTA:

Aurinkoa, rantaa, kulttuuria, toimintaa, kaupunkiloma vai jotain muuta? Huoneisto,hotelli, kiertoajelu, risteily vai golf? Valinta voi olla vaikeaa, kun vaihtoehtoja on monia, jännittävistä aktiviteeteista nyt puhumattakaan - varsinkin, jos päättäjiä on monta. Matkamyyjiemme erinomainen ammattitaito ja hotellien ja matkakohteiden tuntemus on silloin paikallaan. 

 

VARAAMINEN: 

Mixx Travelin matkoja voit varata puhelimella tai sähköpostilla.

 

OPASPALVELUT:

Huomioithan ettei meillä ole suomalaisia eikä skandinaavisia oppaita kohteissamme Kreetalla, Pohjois-Kyproksella eikä Jordaniassa. Paikalliset, englantia puhuvat oppaat ovat aina tavoitettavissa puhelimitse. Numeron löydät bussissa jaetusta tervetulokirjeestä tai hotellissa olevasta hotellikirjastamme.

 

PASSI JA VIIMUMI:

Suomen kansalaiset eivät tarvitse viisumia Turkkiin, jos matkan kesto ei ylitä kolmea kuukautta.

Passin tulee olla voimassa 180 päivää (kuusi kuukautta) Turkkiin saapumisen jälkeen. Passissa tulee olla vähintään yksi tyhjä sivu Turkin viranomaisten maahantulo- ja maastapoistumisleimoja varten, muuten viranomaisilla on oikeus estää henkilön maahanpääsy. Sama koskee Pohjois-Kyprosta. Suomen kansalaiset tarvitsevat viisumin Jordaniaan. Sitä voi hakea Agaban lentokentällä maahantulon yhteydessä. Viisumi maksaa noin 40 JOD. Passissa tulee olla kaksi tyhjää sivua viisumia varten ja passin tulee olla voimassa 6 kk maahan saapumisesta. Jos olet jonkun muun maan kansalainen, ota yhteys oman maasi edustustoon saadaksesi lisätietoa sinua koskevista passi- ja viisumivaatimuksista. 


Muista, että olet itse vastuussa passisi voimassaolosta ja kelpoisuudesta maassa, johon olet matkustamassa. Jos sinulta evätään maahantulo edellä mainituista syistä, ei Mixx Travelia voi asettaa vastuuseen siitä mahdollisesti aiheutuvista kuluista


VARAUSVAHVISTUS: 

Kun varauksesi tehty, voit tulostaa varausvahvistuksen www.mixxtravel.fi sivuilta “Oma matkani” välilehdeltä. Jos olet antanut varauksen yhteydessä sähköpostiosoitteesi, saat automaattisesti varausvahvistuksen sähköpostiisi. Pyydämme sinua käymään varausvahvistuksen läpi heti sen saatuasi, ja tarkistamaan että nimesi on oikein kirjoitettu, varaamasi majoitus on oikea jne. Jos vahvistuksesta löytyy pienikin virhe, ota meihin heti yhteyttä. Muista, että varausvahvistus on vahvistus varaamistasi palveluista, ja sinun on itse tarkistettava että kaikki on kuten haluat. Maksaessasi varausmaksun/matkan koko hinnan, hyväksyt ehdot, jotka löytyvät varausvahvistuksesta, esitteestä, voimassa olevasta hinnastosta sekä matkaehdoista.


Muista että kaikkien erikoistoiveiden pitää näkyä osanottajatodistuksessa. Pidätämme oikeuden odottaa matkakohteesta hotelli- tai matkavahvistusta. Varauksesi vahvistaminen voi näin kestää 1-3 vuorokautta. 


PERUUTUSTURVA: 

Peruutusturvan voi valita vain varauksen yhteydessä - sitä ei voi liittää myöhemmin!

Lue lisää ehdoistamme nimikkeellä “Yleiset valmismatkaehdot”. Siellä kerrotaan ehdot peruutustarvavakuutuksesta. 


MATKAVAKUUTUS: 

Siniset EU-sairaanhoitokortit eivät kelpaa Turkissa! 

Siksi on tärkeää hankkia kunnollinen matkavakuutus. Tarkista millainen vakuutus sinulla on ja mitä se kattaa. Jos sinulla on kotivakuutus, jossa on matkavakuutus, tarkista kattaako se maat Pohjoismaiden tai EU:n ulkopuolella. Me työskentelemme useimmiten yksityisten lääkärien/lääkäriasemien kanssa matkakohteissa. Muista, että Mixx Travel ei vastaa vakuutusasioista, eikä se voi toimia linkkinä vakuutuksenottajan ja vakuutusyhtiön välillä. 


OSANOTTAJATODISTUS / MATKALIPPU :

Kun olet maksanut matkasi kokonaisuudessaan, voit tulostaa osanottajatodistuksen/matkalipun www.mixxtravel.fi sivuilta “Oma matkani” välilehdeltä. Jos olet antanut varauksen yhteydessä sähköpostiosoitteesi, saat automaattisesti osanottajatodistuksen/matkalipun sähköpostiisi. Osanottajatodistuksessa ilmoitetaan lähtö- ja paluuajat paikallisajassa, hotellivaraus, lentokenttäkuljetukset sekä mahdollisesti varatut aktiviteetit. Saat koneeseennousukorttisi, istumapaikkasi numeron ja matkalaukkutagit lentokentältä.

Huomaa, että myöhäisissä lähtöajoissa saattaa vuorokausi vaihtua. Jos olet epävarma lähtöpäivämäärästä, ota meihin yhteys. Mixx Travel ei vastaa, jos tulet lentokentälle myöhässä! 

 

RYHMÄMATKAT:

Meillä on erillinen ryhmäosasto, joka tekee mielellään tarjouksia ryhmille lennoista, hotelleista, erikoismatkoista ja kokouksista. Ole ajoissa varauksesi kanssa - haluamme mielellämme että koko ryhmä mahtuu mukaan. Ryhmämatka lasketaan yhdeksi varaukseksi. Ennakkomaksu ja loppumaksu maksetaan siis kerralla ja se käsitellään kuin pakettimatka. Maksettua ennakkomaksua tai loppumaksua ei voi siirtää pakettimatkaan tai yksittäiselle matkustajalle. 


KOKOUKSET:

Monissa hotelleissamme voi järjestää kokouksia, konferensseja ja Work Shopeja. Ota yhteys ryhmäosastoomme saadaksesi neuvoja ja räätälöityja tarjouksia. 


ÄKKILÄHDÖT:

Äkkilähtöjä varattaessa saattaa ilmoitettu hotelli olla täynnä. Pidätämme oikeuden siirtää asiakkaat toiseen, samantasoiseen hotelliin. Jos kieltäydyt sinulle tarjotusta vaihtoehdosta, on sinulla oikeus saada rahasi takaisin.


MÄÄRITTELEMÄTÖN MATKA:

Määrittelemättömät matkat ovat matkoja, joiden tasoa ei määritellä. Valitse tällainen matka, jos sinulla ei todellakaan ole mitään vaatimuksia kohteesta, saapumisajasta tai laadusta. Saat tietää majoitustyypin, alueen ja paikkakunnan saapuessasi kohteeseen - emme voi antaa tarkempia tietoja varauksen yhteydessä tai vastaanottaa toiveita. Määrittelemätöntä matkaa ei suositella lapsiperheille. Majoitus voi olla hotellissa, huoneistossa tai huoneessa, joita ei ole esitteessämme. Omasta kylpyhuoneesta tai WC:stä ei ole mitään takuuta. Jos majoitus on jaetussa huoneistossa, emme voi taata että oven voi lukita. Ateriat ja siivous eivät kuulu määrittelemättömän matkan hintaan. Määrittelemättömiin matkoihin ei myöskään kuulu opaspalveluita.Lentokenttäkuljetuksetkaan eivät kuulu hintaan, mutta ne voi varata lisämaksusta. Jos matkustat yksin, maksat lisää huoneen vajaakäytöstä, joka takaa sen, että saat oman huoneen tai oman huoneen jaetussa huoneistossa.


ERIKOISTOIVEET:

Jos sinulla on erikoistoiveita koskien matkaasi: merinäköala, asuminen ylä-/alakerroksissa, asuminen päärakennuksessa jne. pyydämme sinua ilmoittamaan tästä jo varausta tehdessäsi. Kyse on ainoastaan toiveista, eikä niitä voida taata, mutta lähetämme toiveesi hotellille, lentoyhtiölle jne. Huoneet jaetaan kohteessa, emmekä aina voi taata tiettyjen erikoistoiveiden toteutumista. Toivomme ettet yritä olla yhteydessä oppaisiin tai hotellihenkilökuntaan, koska hekään eivät voi taata toiveidesi täyttymistä ennen hotelliin saapumista. 

Huomioi, että joissakin hotelleissa on mahdollista lisämaksun maksamalla varmistaa esimerkiksi huone merinäköalalla ja useimmilla lennoilla on mahdollista maksamalla lisämaksun varata tietty istumapaikka. Emme ota vastaan toiveita, jotka voi varmistaa maksamalla lisämaksun.

Titteli

Postin sisältö

Etunimi
Sukunimi
Sähköposti
OK

Sähköposti lähetettiin

Varoitus

Sähköpostia ei lähetetty