• Minun matkani
 • Soitamme sinulle
  Nimi Sukunimi
  Puhelinnumero
  Sähköposti
  Päivämäärä
  Koska haluaisit meidän soittavan?
  Lähetä soittopyyntö
 • 09 4245 4208
 

Vastuullinen matkailu Turkissa - etsi tämä symboli


Turkin matkailuala on käynnistämässä suurta hanketta nimeltä "The Sustainable Tourism Programme", joka voidaan parhaiten kääntää nimellä "Vastuullisen matkailun ohjelma". He ovat asettaneet ohjelmalle tavoitteet ja määritelleet sovellettavat kriteerit. Tässä on joitakin esimerkkejä:


Ohjelma toimii perustana sertifioinnille, jonka koko Turkin matkailuala toteuttaa.
Kriteerit toimivat perusohjeina kaikenkokoisille yrityksille, jotka haluavat tulla kestävämmiksi ja varmistaa, että nämä yritykset edistävät matkailun kestävää kasvua Turkissa.
Kriteerit auttavat lisäämään tietoisuutta vastuullisen matkailun periaatteista ja käytännöistä turkkilaisessa yhteiskunnassa, matkailijoiden, matkailualan toimijoiden ja matkailusijoittajien keskuudessa.
Kriteerit ovat tärkeä panos siihen, että Turkki voi täyttää täysimääräisesti Pariisin ilmastosopimuksen ja Euroopan vihreän sopimuksen mukaiset sitoumuksensa vastuullisen matkailun ja erilaisten ympäristömerkkien osalta.

Voit lukea paljon taustatietoja täältä Turkin matkailuministeriön verkkosivuilta tga.gov.tr.

Tiukat vaatimukset - 42 eri kriteeriä


Monet hotellit, joiden kanssa työskentelemme, ovat parhaillaan sertifioitavina. Jotkut ovat kulkeneet pitkän matkan, toiset ovat vasta aloittamassa. Sertifiointi tapahtuu kolmessa vaiheessa. Täytettävänä on 42 kriteeriä, jotka vaihtelevat jätteenkäsittelystä, energiahuollosta, työntekijöiden kohtelusta, käytetyistä materiaaleista ja ennen kaikkea paikallisesta ympäristöstä. Kun olet täyttänyt 30 prosenttia 42 kriteeristä, saat ensimmäisen vihreän lehden, 70 prosentin täyttyessä saat seuraavan vihreän lehden ja 100 prosentin täyttyessä saat kolmannen ja viimeisen lehden. Vaatimukset ovat siis aika kovat. Voit lukea kaikki eri vaiheiden kriteerit ja ehdot Turkin matkailuministeriön verkkosivuilta tga.gov.tr.

Etsi nämä symbolit!


Kun valitset turkkilaisten hotelliemme joukosta, törmäät yhä useammin näihin symboleihin, jotka osoittavat, kuinka pitkälle hotelli on edennyt kestävän matkailun edistämisessä. Ehkä ne voivat antaa sinulle lisäargumentin tämän hotellin valitsemisen puolesta? Sinun - ja meidän - valintamme vaikuttavat osaltaan siihen maailmaan, jossa lapsemme kasvavat.